Facebook Pixel Sportdog.gr | Aιφνίδια αποχώρηση από την ενεργό δράση γνωστού μπασκετμπολίστα!
| 2017-12-03 11:47:00

Aιφνίδια αποχώρηση από την ενεργό δράση γνωστού μπασκετμπολίστα!

Sportdog Team
Aιφνίδια αποχώρηση από την ενεργό δράση γνωστού μπασκετμπολίστα!

Είχε παίξει και στον Παναθηναϊκό...

Ο Πατ Καλάθης ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Όπως έγραψε το Σάββατο (2/12) ο Ντέιβιντ Πικ, ο αδερφός του Νικ Καλάθη αποφάσισε να αφήσει τα παρκέ και να περάσει στην... απέναντι πλευρά, ώστε να γίνει μάνατζερ.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από την πλευρά του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος έγραψε στο Instagram:

«Πέρασα ωραία παίζοντας μπάσκετ τα τελευταία 27 χρόνια της ζωής μου. Αυτή η στιγμή έρχεται για όλους και είμαι ευλογημένος που μπόρεσα να παίξω για τόσο καιρό. Έχω κάνει μερικές φιλίες για μία ζωή σε όλο τον κόσμο και συνάντησα μερικούς απίστευτους ανθρώπους. Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, ώστε να μείνω στο παιχνίδι που αγαπάω, αλλά από την άλλη πλευρά. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την συνεργασία μου με έναν σπουδαίο φίλο μου και έναν από τους καλύτερους μάνατζερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλω αλήθεια να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν εντός και εκτός γηπέδου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags