Facebook Pixel Sportdog.gr | Αφιέρωμα-αποθέωση της Euroleague σε Έλληνα προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-12-06 10:02:00

Αφιέρωμα-αποθέωση της Euroleague σε Έλληνα προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αφιέρωμα-αποθέωση της Euroleague σε Έλληνα προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει»!

Η Euroleague έκανε... focus στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίον και αποθέωσε! Δείτε το βίντεο - αφιέρωμα στον Έλληνα προπονητή, αλλά και τις δηλώσεις των σταρ της Χίμκι για εκείνον.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συνηθίζει να εστιάζει στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα παρκέ της. Έτσι, ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον 52χρονο Μπαρτζώκα, αναφέροντας πως ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να επαναλάβει στη Χίμκι την επιτυχία που έκανε με την Λοκομοτίβ Κουμπάν πριν από μία διετία, όταν πήγε την ομάδα από το Κράσνονταρ στο Final Four.

«Είναι άλλη ομάδα, άλλη πόλη, άλλο τάιμινγκ. Όμως, είναι και μια μεγάλη πρόκληση να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και να προκριθούμε στα πλέι οφ, για να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν», είπε ο Μπαρτζώκας, για να συμπληρώσει αναφορικά με το πώς θα έρθει η επιτυχία: «Για να είσαι πετυχημένος δεν μπορείς να κοιτάς μακριά. Θα πρέπει να χειρίζεσαι τις καθημερινές καταστάσεις, τη δουλειά και την πρόοδο της ομάδας». Φυσικά, στο βίντεο γίνεται ξεχωριστή αναφορά στον τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός το 2013, όταν ο Μπαρτζώκας ανέβηκε στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης.

«Είμαστε μια νέα ομάδα στην Euroleague. Πρέπει να πάμε βήμα - βήμα, να είμαστε θετικοί και να ξέρουμε πώς θα προσαρμοστούμε στις δύσκολες περιόδους της σεζόν. Έχω καλό προαίσθημα. Είμαι πολύ θετικός για την ομάδα. Έχουμε ταλέντο και προοπτικές. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι», τόνισε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα για τη φετινή προσπάθεια της Χίμκι, που μετράει έξι νίκες και τέσσερις ήττες μετά το 1/3 της regular season της Euroleague. 

Για τον κόουτς Μπαρτζώκα μίλησαν με πολύ καλά λόγια και οι παίκτες του, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αλέξεϊ Σβεντ: «Ο προπονητής μας είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Θέλει να βοηθήσει τον κάθε παίκτη, να του μιλήσει. Είναι πολύ καλός, όλοι το ξέρουν αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ».

Τάιλερ Χάνεϊκατ: «Σίγουρα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Προσπαθεί να "χτίσει" την ομάδα, μου άρεσαν οι προηγούμενες ομάδες του. Είχε mobile ψηλούς, που αλλάζουν στα σκριν. Όλα είναι στο "χέρι" μας. Στο τέλος της ημέρας, έχουμε τα "εργαλεία" και τον κατάλληλο προπονητή. Θα πρέπει να παίξουμε ενωμένοι, να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον και να γίνουμε καλύτεροι από εκείνον».

Τσαρλς Τζένκινς: «Όλα έχουν να κάνουν με την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε ταλέντο, ατομικό ταλέντο. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να βγει ένα ομαδικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags