Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές δηλώσεις Λεκαβίτσιους για Καλάθη και τον λόγο που δεν παίζει πολύ!
| 2017-12-07 00:04:00

Τρομερές δηλώσεις Λεκαβίτσιους για Καλάθη και τον λόγο που δεν παίζει πολύ!

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Λεκαβίτσιους για Καλάθη και τον λόγο που δεν παίζει πολύ!

Γιατί... επιτέθηκε στον Καλάθη;

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την πρώην ομάδα του, Ζαλγκίρις, στο Κάουνας (7/12, 20:00) και απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση για το χρόνο συμμετοχής του, για τον οποίο... κατηγόρησε τον Καλάθη!

Ο Λιθουανός γκαρντ, στις δηλώσεις του σε Λιθουανούς δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στον καλοκαιρινό τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε μέχρι πρόσφατα: «Για να είμαι ειλικρινής, μόλις πριν δύο εβδομάδες σταμάτησα να νιώθω πόνο στον αστράγαλο, στο πόδι που είχα χτυπήσει πριν από το Eurobasket. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Μου λείπει πολύ η οικογένεια και οι συμπαίκτες μου. Χαίρομαι που είμαι πίσω».

Για το γεγονός πως ο χρόνος του έχει περιοριστεί, απάντησε: «Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό είναι να σταματήσει ο Καλάθης να παίζει τόσο καλά (γέλια). Πρέπει να έχω υπομονή και να συνεχίσω να δουλεύω, για να έρθουν τα λεπτά. Είμαι χαρούμενος με τα πάντα στον Παναθηναϊκό».

Ρωτήθηκε μάλιστα και για τα... ιδιαίτερα από τον Νικ Καλάθη: «Είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, αλλά θα ήθελε πολύ να μάθω πράγματα για το πώς ελέγχει το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο αρχικά να παίξω για τον Πασκουάλ, γιατί έχει τόσα πολλά διαφορετικά συστήματα. Ωστόσο, γίνομαι καλύτερος σιγά-σιγά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags