Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «μαγκιά» του Μάικ Τζέιμς
| 2017-12-07 09:35:00

Η «μαγκιά» του Μάικ Τζέιμς

Sportdog Team
Η «μαγκιά» του Μάικ Τζέιμς

Το κυνήγησε και το πήρε!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έγινε ένας από τους πρώτους παίκτες που υπέγραψαν τα περίφημα two-way contracts που τέθηκαν σε ισχύ από φέτος στο ΝΒΑ.

Και με την παρουσία του κατάφερε να γράψει τώρα ιστορία, αφού όπως έγινε γνωστό υπέγραψε εγγυημένο συμβόλαιο με τους Φίνιξ Σανς! Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να μετατρέψει ένα two-way contract σε εγγυημένο συμβόλαιο!

Όπως ανέφεραν μέσα των ΗΠΑ, ο Τζέιμς κέρδισε ένα εγγυημένο συμβόλαιο από τους Σανς και θα παραμείνει στο Φίνιξ μέχρι το τέλος της σεζόν, με την διοίκηση των «Ήλιων» να ψάχνει τον παίκτη που θα... αδειάσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, ο Τζέιμς πέρασε με... επιτυχία το πιο κρίσιμο 24ωρο της καριέρας του και εκπλήρωσε ακόμα ένα μεγάλο του όνειρο, καθώς πλέον θεωρείται και με την... βούλα παίκτης του «μαγικού κόσμου» και των Σανς.

Την φετινή σεζόν, ο εκρηκτικός πλέι μέικερ μετρά 10,5 πόντους, 4 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ θα έχει την ευκαιρία να είναι πιο... άνετος στο παρκέ και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ήδη καλή του εικόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags