Facebook Pixel Γιαννάκης: «Με τον Γκάλη είμαστε νοητά αδέρφια» - Sportdog.gr
| 2017-12-07 15:43:00

Φοβερή ατάκα Γιαννάκη: «Με τον Γκάλη είμαστε...»!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Γιαννάκη: «Με τον Γκάλη είμαστε...»!

Πραγματικά αξίζει να διαβάσεις αυτή τη δήλωση του Δράκου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως αυτός και ο Νίκος Γκάλης είναι «νοητά αδέρφια»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV:

Σχετικά με το προσωνυμίο «Δράκος»: «Όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση η ομάδα, δεν φοβόμουν να πάρω την ευθύνη να εκτεθώ. Η εικόνα μου θύμιζε κάτι με φωτιές και ενέργεια».

Για τη μοναδική σχέση του με το μπάσκετ και την ζωή του: «Απλά έκανα κάτι που μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι βοήθησα στο να αναδειχθούν τα θετικά που έχει αυτό το σπορ. Από μικρό παιδί, παρότι δεν μπορώ να πω πως δεν γεύτηκα πράγματα, αυτό που με βοήθησε ήταν πως όταν έλεγα οτι θα φύγω, έφευγα. Όταν έλεγα δεν θα πιω, δεν έπινα. Δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα».

Για τη γυναίκα και την οικογένειά του: «Ξέρω ότι είχα επιτυχία με την γυναίκα μου. Την γνώρισα νεαρός και φτιάξαμε μία πολύ ωραία οικογένεια. Η κόρη μου μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια, νιώθω πολύ γεμάτος. Ο χαρακτήρας μου υπερισχύει και αν δεν ήμουν έτσι, πιθανόν να μην ήμασταν ζευγάρι με την γυναίκα μου».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη: «Ο Νίκος πάντα έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο ήταν λιγόμιλητος και παραμένει στην ίδια λογική. Με τον Νίκο πάντα θα είμαστε νοητά αδέρφια. Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες και είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώσαμε σε διαφορετικές κοινωνίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags