Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Λάσο - Για ποιους παίκτες μίλησε ξεχωριστά
| 2017-12-07 16:52:00

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Λάσο - Για ποιους παίκτες μίλησε ξεχωριστά

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Λάσο - Για ποιους παίκτες μίλησε ξεχωριστά

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και στάθηκε σε αυτά που θα πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την Παρασκευή.

Λίγο πριν πετάξει για την Ελλάδα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» δήλωσε για τον αγώνα της 11ης «στροφής» της regular season της Euroleague: «Καταφέραμε να κάνουμε ομαδική προπόνηση. Ο Τέιλορ είναι καλάκαι θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε ένα πρόβλημα στο πόδι, αλλά μπήκε στο γκρουπ των 13 παικτών που θα ταξιδέψουν. Θα δούμε ποιος θα μείνει εκτός την τελευταία στιγμή. 

Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα, που έχει σημεία αναφοράς εντός κι εκτός ρακέτας. Ο Σπανούλης επέστρεψε, είναι ένας καθοριστικός παίκτης, που δημιουργεί. Ο Πρίντεζης είναι το κύριο σημείο αναφοράς στους ψηλούς τους, ενώ εκεί υπάρχουν και οι Μιλουτίνοφ - ΜακΛίν, που παίζουν εξαιρετικά. Επίσης έχουν πολλούς σουτέρ, όπως τον Ρόμπερτς και τον Στρέλνιεκς» και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστός στο πλάνο που του δίνει αποτελέσματα. Πρόκειται για μία από τις top ομάδες της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να πάρουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags