Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Σφαιρόπουλου για τον τσαμπουκά του Πρίντεζη!
Μπάσκετ
| 2017-12-08 23:53:00

Φοβερή ατάκα Σφαιρόπουλου για τον τσαμπουκά του Πρίντεζη!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Σφαιρόπουλου για τον τσαμπουκά του Πρίντεζη!

Αποθέωσε τον σπουδαίο φόργουορντ και ο Έλληνας τεχνικός!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ρεάλ:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για το Final Four. Παρόλο που έχουν πολλές απουσίες έδειξαν και σήμερα την ποιότητα που έχουν και πώς μπορούν να επιστρέφουν στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη με τον τρόπο που παίξαμε. Αρχίσαμε πολύ καλά στην άμυνα δεχόμενοι 8 πόντους στο δεκάλεπτο και 30 στο ημίχρονο. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παρά τις απουσίες της σκοράρει πολύ. Με τον τρόπο που παίξαμε ελέγξαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια, πήραμε 2-3 φορές διψήφια διαφορά, αλλά η Ρεάλ έβρισκε τον τρόπο να επιστρέφει. Δυστυχώς στα τελευταία 3-4 λεπτά της κανονικής διάρκειας δεν παίξαμε καλά στην άμυνα και την επίθεση, ήμασταν αργοί στην επίθεση και δεν αντιδρούσαμε σωστά στην άμυνα, κάναμε 2-3 λάθη που έδωσαν πόντους στον αιφνιδιασμό και στο τέλος λόγω ενός χαμένου ριμπάουντ πήγαμε στην παράταση. Οι 25 πόντοι στην τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλοί. Στην παράταση δείξαμε ξανά το χαρακτήρα μας και γι’ αυτό συνεχάρη τους παίκτες μας, γιατί πάλεψαν ως το τέλος. Συνήθως όταν χάνεις το προβάδισμα στο τέλος έχεις άσχημη ψυχολογία, αλλά εμείς σκοράραμε 20 πόντους στην παράταση και δείξαμε χαρακτήρα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, τους θέλουμε όλους δίπλα μας για να μας δίνουν ώθηση και έξτρα κίνητρο. Τώρα εστιάζουμε στον αγώνα με την ΑΕΚ που είναι σημαντικός και δεν σκεφτόμαστε καθόλου τη βαθμολογία στην Ευρωλίγκα», τόνισε.


Για την αντίδραση του Ολυμπιακού στην παράταση είπε: «Με την εικόνα του ματς δεν άξιζε να πάει στην παράταση και θα ήταν κρίμα να χάναμε. Τα παιδιά έχουν την εμπειρία, έχουν δείξει το χαρακτήρα τους και θέλει αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία στον πάγκο. Έχει φανεί κι άλλες φορές. Πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό για να αλλάξεις οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος για να ανατρέπεις μια κατάσταση που μπορεί να χαλάσει».

Σχετικά με το ρόλο του Πρίντεζη που είχε 9 πόντους στην παράταση μετά τις δύο χαμένες βολές: «Μπορεί να έχασε δύο βολές, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ο Γιώργος έχει χαρακτήρα και το έχει δείξει πολλές φορές. Είναι ο εμπειρίας και ο τσαμπουκάς που έχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags