Facebook Pixel Λέτε να τα πάρει πάλι ο Ντούντα;
| 2011-01-17 13:07:00

Λέτε να τα πάρει πάλι ο Ντούντα;

Λέτε να τα πάρει πάλι ο Ντούντα;

Διαβάσαμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει την ώρα του τζάμπολ στο παιχνίδι με τον Αρη την επόμενη Κυριακή.

Από 5 το απόγευμα θέλει να το κάνει 12 το μεσημέρι, ώστε το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος με ανοιχτές της θύρες να έχει κόσμο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ολυμπιακός στην μπάλα παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη και είτε κάποιοι θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία, είτε θα δουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Για να δούμε αν θα καταφέρουν να αλλάξουν το ματς στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη φορά που ήθελαν κάτι ανάλογο, χρειάστηκε η επέμβαση του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Όταν είχε συμβεί αυτό, βέβαια, δεν υπήρχε ο σκύλος για να το αποκαλύψει.

Ηταν μετά την αναμέτρηση από το Σαρλερουά, όταν ο Ντούντα ήθελε ο αγώνας με το Περιστέρι να γίνει στις 12 και όχι στις 4. Η ΕΡΤ δεν συναινούσε στην αλλαγή και τότε πήρε τηλέφωνο ο Ιβκοβιτς τον υπεύθυνο του αθλητικού. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου είπε πως δεν γίνεται να αλλάξει η ώρα του τζάμπολ και τότε ποιος είδε - ή μάλλον άκουσε - τον Σέρβο και δεν φοβήθηκε.

Ο Ιβκοβιτς ζήτησε κάποιον ανώτερο για να συνεννοηθεί, για την ακρίβεια ενημέρωσε πως η ομάδα του θα παίξει στις 12 ό,τι και να γίνει. Κι ας εμφανιστούν οι κάμερες στις 4. Οπως θα θυμούνται όσοι ασχολούνται, το τζάμπολ έγινε την ώρα που ήθελε ο Ιβκοβιτς και όχι ο Χατζηγεωργίου.

Ε, μάλλον το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή. Κι ας κάνουν πάλι τους δύσκολους οι άσχετοι στην ΕΡΤ, που βάζουν συνέχεια τα ματς του μπάσκετ πάνω στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags