Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Σάκοτα: «Αποδείξτε ότι δεν είστε μπ…λο»!
Μπάσκετ
| 2017-12-10 21:49:00

Φοβερή δήλωση Σάκοτα: «Αποδείξτε ότι δεν είστε μπ…λο»!

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Σάκοτα: «Αποδείξτε ότι δεν είστε μπ…λο»!

Έτριξε τα δόντια στους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 66-62, όμως ο Ντράγκαν Σάκοτα θεωρεί ότι το αποτέλεσμα αυτό θα... ακυρωθεί εάν η ομάδα του δεν έχει ανάλογη συνέχεια.

Όπως δήλωσε το τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου, το πρώτο πράγμα που είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια ήταν το εξής:

«Το πρώτο που είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια ήταν πως δείξατε ότι μπορείτε να είστε ομάδα. Τώρα έχετε δύο δρόμους: Να αποδείξετε στην συνέχεια ότι δεν είστε μπάχαλο - για να μην πω μπουρδ..λο - και είστε καλή ομάδα».

Για το παιχνίδι τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για πολλούς λόγους. Έπρεπε να αλλάξουμε οπωσδήποτε το πρόσωπο και το καταφέραμε απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο στο πρωτάθλημα μαζί με τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν πράγματα που δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε. Πήγα περισσότερο στην ψυχολογία και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την αρχή του αγώνα και την διάρκεια στην απόδοσή μας. Να μειώσουμε τα λάθη και να αντέξουμε όταν πλησιάζει ο αντίπαλος".

Όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Δεν έχουμε περιθώρια να χαρούμε τη νίκη, γιατί αύριο έχουμε ταξίδι και το επόμενο παιχνίδι ίσως είναι το πιο καθοριστικό στην Ευρώπη. Δεν ήταν τελικός, παρά ένα παιχνίδι στον δρόμο να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλή ομάδα και να έχουμε χρόνο να γίνουμε καλή ομάδα και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να χαρεί μπάσκε. Ζήτησα από την περιφέρεια να βοηθήσει στα ριμπάουντ και αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού είχαμε 41 ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είχε μόλις 3 επιθετικά ριμπάουντ και όλα από τον ίδιο παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags