Facebook Pixel Sportdog.gr | «Νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας»!
Μπάσκετ
| 2017-12-17 22:12:00

«Νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας»!

Sportdog Team
«Νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας»!

H δήλωση της χρονιάς!

O προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης  αναφέρθηκε στο πως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του που για 27 λεπτά κοίταξαν κατάματα τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Αναλυτικά τι είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά: “Ήρθαμε στο ΣΕΦ έχοντας στο μυαλό μας πιο πολύ να αποδείξουμε πως η πορεία μας στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία. Ξέραμε επίσης πως μετά από δύο ήττες ο Ολυμπιακός θα αντιδρούσε. Αυτός ήταν επιπλέον λόγος να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Για ένα σημαντικό διάστημα το καταφέραμε, αλλά κυρίως αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο κι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από μας. Ήταν πολύ καλός επιθετικά. Ο,τι του δώσαμε, το πήρε. Το ματς άνοιξε κι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Δεν αλλάζει κάτι σε μας και σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και άλλα ματς που θα καθορίσουν τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας”.

Ενώ στην συνέχεια: ” Είμαστε παρέα στο Λαύριο. Πάντως μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας έτσι όπως μέναμε κοντά στο σκορ. Τι βιώνουμε θα το καταλάβουμε μετά από χρόνια γιατί τώρα ακόμη το βιώνουμε. Τα παιδιά δεν επαναπαύονται και θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags