Facebook Pixel Sportdog.gr | Σφαιρόπουλος: «Άλλο η κανονική περίοδος, άλλο το Final Four»
Μπάσκετ
| 2017-12-19 17:48:00

Σφαιρόπουλος: «Άλλο η κανονική περίοδος, άλλο το Final Four»

Sportdog Team
Σφαιρόπουλος: «Άλλο η κανονική περίοδος, άλλο το Final Four»

Οι δηλώσεις για ΤΣΣΚΑ και τραυματισμούς.

Στην ποιότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στους τραυματισμούς που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων (20/12, 21:00), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Παράλληλα, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί τους πολλούς τραυματισμούς που υπάρχουν στους “ερυθρόλευκους”, ενώ τόνισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάει κάποιος για το φάιναλ φορ στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο απέναντι σε μία ομάδα που έχει την δυνατότητα να είναι στο φάιναλ φορ και είναι πρώτη στην βαθμολογία, μόνο με 2 ήττες. Ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη, έχουν την καλύτερη επίθεση και εμείς πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού της. Έχει η ΤΣΣΚΑ πολύ ποιοτικό ρόστερ και όλοι μπορούν να κάνουν την ζημιά και εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ευελπιστούμε να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να μας βοηθήσει να παίξουμε καλά”.

Για το αν παίζει διαφορετικά ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοφ: “Όντως έτσι είναι, πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Όλοι όσοι λείπουν, έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε το κενό τους και όλοι μπορούν να βοηθήσουν”.

Για το πόσο διαφορετικά είναι τα παιχνίδια του φάιναλ φορ με της κανονικής περιόδου: “Άλλα παιχνίδια τα κανονικής περιόδου και άλλα του φάιναλ φορ. Πάντα έχουμε ένα δύσκολο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, είναι σπουδαία ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για φάιναλ φορ”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί τους τραυματισμούς: “Είναι δύσκολο γιατί το κυριότερο είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλάζει το στυλ της ομάδας σε άμυνα και επίθεση και κάποιοι άλλοι επιβαρύνονται περισσότερο. Το πιο δύσκολο είναι η διαχείριση του πως να αντεπεξέλθουμε με τα νέα δεδομένα και το πως θα λειτουργήσουμε αγωνιστικά. Πρέπει να πεισμώνουμε και να παίζουμε δυνατά, για να καλύπτουμε τις αδυναμίες που έχουμε”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags