Facebook Pixel Sportdog.gr | «Προέχει η υγεία του Μήτσου»!
Μπάσκετ
| 2017-12-19 18:58:00

«Προέχει η υγεία του Μήτσου»!

Sportdog Team
«Προέχει η υγεία του Μήτσου»!

Ο Παπαπέτρου για Αγραβάνη, τραυματισμούς και ΤΣΣΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στα κανάλια novasports, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20/12, 21:00) και τόνισε ότι η άμυνα θα είναι το κλειδί για να φτάσουν στη νίκη οι "ερυθρόλευκοι".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Αγραβάνη: Σίγουρα προέχει η υγεία του Μήτσου,  είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι για αυτό θα περάσει και θα πάνε όλα καλά. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να δούμε πως μπορούμε να καλύψουμε αυτό το κενό, εκ των έσω καταρχάς, αρκετοί παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν σε παραπάνω από μια θέση έτσι είμαι  και εγώ και ο Παπανικολάου και άλλοι παίκτες που μπορούν να παίξουν στο 3 και στο 4, ότι πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε.

Για τις διαφορές του Final-4 με την κανονική περίοδο: Σίγουρα έχουν διαφορές τα παιχνίδια του Final-4, άμα χάσεις τελειώνει η σεζόν και έχουν περισσότερη πίεση.προερχόμαστε από δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και ιδιαίτερα μπροστά στον κόσμο. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ καλή ομάδα όπως κάθε χρόνο, πολύ καλούς και δημιουργικούς παίκτες, στο 1 και στο 2 και πρέπει να μπορέσουμε ν τους περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες και την δημιουργία τους, θα είναι το καλύτερο για εμάς. Μέσα από την άμυνα μας θα πρέπει να τους περιορίσουμε.

Για το αν υπάρχει plan b: Από την αρχή υπάρχει plan b, έχουμε δουλέψει με την ομάδα που πρέπει να βοηθάμε τι πρέπει να κάνουμε εννοείται που θέλουμε να βοηθάμε όλοι, είμαστε υπερήφανοι για την άμυνα που παίζουμε και όλοι οι παίκτες το βλέπουν προσωπικά και θέλουν να μαρκάρουν, οποιονδήποτε παίκτη και να μην τον αφήσεις να σκοράρει σίγουρα δεν γίνεται αυτό. Οι βοήθειες που θα έρθουν από πίσω πρέπει να είναι σωστές και με σωστή κάλυψη.

Για τους πόντους που πρέπει να κρατήσει την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός: Τα στατιστικά είναι για εσάς και του προπονητές. Για εμάς κάθε επίθεση είναι διαφορετική, μπορεί 5πέντε λεπτά να παίξεις φοβερή άμυνα, αλλά μέσα σε τρία να δεχτείς 15 πόντους και να μην παίζει ρόλο τι έχεις κάνει πιο πριν  νομίζω η διάρκεια θα είναι πολύ σημαντική, πρέπει να ξεκινήσουμε με δυνατή άμυνα και να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

Για τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ: Ο Μιλουτίνοφ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ομάδα που δεν έχουμε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, είναι πάρα πολύ ψηλό παιδί αλλοιώνει πολλές φάσεις. Όλα αυτά που κάνει δεν είναι στο στυλ του Μακνίλ ούτε του Μπόγρη, αυτά τα παιδιά δίνουν κάτι το διαφορετικό και ανάλογα με του παίκτες που έχεις προσαρμόζεις το παιχνίδι σου και παίζεις κάπως διαφορετικά και αυτό θα κάνουμε και εμείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags