Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Ολυμπιακό και Σπανούλη ο Ιτούδης: «Γι’ αυτό χάσαμε στο ΣΕΦ»
| 2017-12-20 23:34:00

Αποθέωσε Ολυμπιακό και Σπανούλη ο Ιτούδης: «Γι’ αυτό χάσαμε στο ΣΕΦ»

Sportdog Team
Αποθέωσε Ολυμπιακό και Σπανούλη ο Ιτούδης: «Γι’ αυτό χάσαμε στο ΣΕΦ»

Ο κόουτς των Ρώσων εξήγησε τι πήγε στραβά για την ομάδα του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που οδήγησαν στην ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην αδυναμία περιορισμού του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Έλληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πίστευε περισσότερο στη νίκη. Ήταν πολύ ενεργητικός στα ριμπάουντ. Το ματς ήταν πολύ κλειστό, το προβάδισμα άλλαξε χέρια, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τα ριμπάουντ ήταν μία από αυτές και έδωσαν στον Ολυμπιακό αυτοπεποίθηση και πλήγωσαν εμάς. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, θα γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Για το... black out της ομάδας του με το σκορ στο 52-62, ο Ιτούδης απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι επαναπαύθηκε κανείς. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Δώσαμε χώρο σε αυτό που μπορούν να κάνουν καλύτερα οι παίκτες του. Παίξαμε λάθος στην άμυνα. Δεν περιορίσαμε αυτό που έπρεπε να περιορίσουμε. Όσον αφορά στο +10, δείχναμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σπανούλη σε πολύ καλή μέρα, αλλάξαμε αρκετές άμυνες απέναντί του, αλλά δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Όπως και τους υπόλοιπους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags