Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφιά» Αταμάν για την διαιτησία στην ήττα από τον Ολυμπιακό
| 2017-12-22 22:20:00

«Καρφιά» Αταμάν για την διαιτησία στην ήττα από τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
«Καρφιά» Αταμάν για την διαιτησία στην ήττα από τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο κόουτς της Εφές για το παιχνίδι και τον Σπανούλη.

Αιχμές για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών άφησε ο Εργκίν Αταμάν σχολιάζοντας την ήττα της Εφές από τον Ολυμπιακό για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τούρκος κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και στο τελευταίο κομμάτι της πρώτης περιόδου, αδυνατούσαμε να βάλουμε καλάθια και δεχόμασταν εύκολους πόντους. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας απόψε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε εξαιρετικές άμυνες. 

Ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε σκορ σε φάσεις που βρήκαμε στο ανοικτό γήπεδα και κάναμε κάποια απλά λάθη. Σουτάραμε 20 τρίποντα. Στη συνέχεια, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και τους επιτρέψαμε να πάρουν κάποια επιθετικά ριμπάουντ που δεν έπρεπε. Φυσικά, δεν ξέρω αν τα φάουλ που δόθηκαν ήταν όντως φάουλ. Ήταν κάποιες κομβικές φάσεις, πρέπει όμως να τις ξαναδώ. Στα τελευταία δύο λεπτά, είχαμε προβάδισμα τεσσάρων πόντων, αλλά χάσαμε ευκαιρίες, ο Σπανούλης μπήκε στο ματς και βρήκαν δύο σουτ που τους έδωσαν τη νίκη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags