Facebook Pixel Kάκιστη εμφάνιση ο Ολυμπιακός με Εφές - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2017-12-22 22:45:00

Κάκιστος ο Ολυμπιακός στην Πόλη - Το... αίμα του V-Spαn, τα «όργια» του ΜακΛιν και ο Σάρας

Sportdog Team
Κάκιστος ο Ολυμπιακός στην Πόλη - Το... αίμα του V-Spαn, τα «όργια» του ΜακΛιν και ο Σάρας

Γιατί πήγε να πάθει το μεγάλο κάζο και πώς το γλίτωσε.

Στις ήττες με Μπάμπεργκ και ΑΕΚ, πολλοί ήταν εκείνοι που τα είχαν βάλει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο V-Span έκανε πολλά λάθη και αυτά στοίχισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Στους δύο τελευταίους αγώνες, όμως, οι Πειραιώτες νίκησαν την ΤΣΣΚΑ και την Παρασκευή την Εφές, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να παίρνει το αίμα του πίσω.

Το τι έκανε με την ΤΣΣΚΑ είναι γνωστό. Κόντρα στην την Εφές, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, βάζοντας πάνω από όλα ένα μεγάλο τρίποντο, περίπου ένα λεπτό πριν από το τέλος του ματς. Τρίποντο που ουσιαστικά έδωσε τη χρυσή νίκη στην ομάδα του.

Συνολικά ο Bασίλης Σπανούλης τελείωσε το ματς με 12 πόντους και έχοντας 3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, αλλά και 5 λάθη.

Την ίδια στιγμή, τρομερό ματς και απόψε, όπως και με την ΤΣΣΚΑ πριν δύο βράδια, έκανε ο Τζαμέλ ΜακΛιν. Είχε 20 στην αξιολόγηση, με 9 πόντους, (5/6 βολές, 2/4 δίποντα) και 7 ριμπάουντ, πήρε 3 ασίστ και το κυριότερο ήταν εύστοχος σε 2 βολές, 26'' πριν από το τέλος.

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός άλωσε ξανά την Πόλη και έφτασε σε μία νίκη που ήρθε μετά από κάκιστη εμφάνιση. Για κάτι παραπάνω από 30 λεπτά, ο Ολυμπιακός ήταν μακριά από τα γνωστά του δεδομένα. Αλήθεια είναι ότι έπαιξε ρόλο η υπερπροσπάθεια με την ΤΣΣΚΑ. Κινδύνεψε, όμως, να χάσει το παιχνίδι από μία ομάδα που είναι από τις χειρότερες στην Ευρωλίγκα. Μία ομάδα που άλλαξε προ ημερών προπονητή και έψαχνε μία μεγάλη νίκη για να πάρει τα πάνω της.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός είχε καθαρό μυαλό στα τελευταία τρία λεπτά, βρήκε τα μεγάλα σουτ από τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Βασίλη Σπανούλη και έτσι κατάφερε να πάρει το διπλό κόντρα στην Εφές, η οποία ουσιαστικά λέει σιγά σιγά αντίο στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Αθήνα για να κάνει καλά Χριστούγεννα, να επουλώσει τις πληγές με Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ και να ετοιμαστεί για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στην εκπληκτική και φορμαρισμένη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει και στο παρελθόν πληγώσει τους Πειραιώτες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags