Facebook Pixel Στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Ντικούδης;
| 2011-08-03 18:45:00

Στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Ντικούδης;

Στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Ντικούδης;

Ο Μπάμπης Καραμανλής θα έχει συνάντηση με το Δημήτρη Χατζηχρήστο και με τον Δήμο Ντικούδη ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία εμπλοκής του με τα διοικητικά της ΑΕΚ, όπως και Νάσος Γαλακτερός.
 

Ο Μπάμπης Καραμανλής επέστρεψε στην ΑΕΚ, αλλά δεν επιστρέφει στην προεδρία της ΚΑΕ. Αυτό -τουλάχιστον- δεσμεύτηκε ο ίδιος. Ο κ. Καραμανλής «γύρισε», προκειμένου να κινήσει διαδικασίες, οι οποίες είχαν «βαλτώσει» με το κενό εξουσίας, που προκάλεσε η παραίτηση του. Ο κ. Καραμανλής έθεσε μεν σε πρώτο πλάνο την «εταιρία λαϊκής βάσης», αλλά δεν είναι βέβαιο, ότι το εγχείρημα αυτό θα έχει αποτέλεσμα. Από την άλλη, αναζητεί τον διάδοχο (στην προεδρία) και «συμπαίκτες» με κατεύθυνση την συμμετοχή στην Α2, αλλά «ορίζοντα» τη συμμετοχή στην Α1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, με τον οποίο εδώ και καιρό αναζητούν μία κοινώς αποδεκτή λύση για την επόμενη ημέρα της πολύπαθης «Βασίλισσας». Πηγές αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση του Καραμανλή και με τον Δήμο Ντικούδη, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία (σ.σ. όπως και ο Νάσος Γαλακτερός) εμπλοκής του με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες στην «Ένωση» διαρρέουν «με το σταγονόμετρο» εσχάτως, αλλά είναι δεδομένο ότι υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες επαφές και με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Άργους, Νίκο Γριμάνη...

ΠΗΓΗ: basketblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags