Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος ο Πασκουάλ: «Γι’ αυτό χάσαμε στην Βαλένθια» - Τι είπε για τον Παππά
| 2017-12-29 00:48:00

Ξεκάθαρος ο Πασκουάλ: «Γι’ αυτό χάσαμε στην Βαλένθια» - Τι είπε για τον Παππά

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Πασκουάλ: «Γι’ αυτό χάσαμε στην Βαλένθια» - Τι είπε για τον Παππά

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέλυσε τα λάθη των παικτών του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια και ηττήθηκε με 67-63.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα γι’ αυτό και χάσαμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε κάποια σημεία, αλλά δεν σκοράραμε πολλές φορές έχοντας αβαντάζ. Χάσαμε πολλά σουτ κάτω από το καλάθι και αρκετά “ανοιχτά” μακρινά σουτ. Επίσης αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στα αμυντικά ριμπάουντ. Η Βαλένθια σκόραρε 14 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ γι΄ αυτό και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο.  Νομίζω ότι κάναμε ένα από τα χειρότερά μας φετινά παιχνίδια σήμερα.

Συγχαρητήρια στη Βαλένθια και στον κόουτς για την αποψινή νίκη. Δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Είχαμε 10 ασίστ και 15 λάθη κάτι άσχημο για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Η Βαλένθια έκανε καλή δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκου Παππά, λέγοντας: «Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δούμε τις εξετάσεις του, χρειαζόμαστες χρόνο. Ακόμη είναι νωρίς. Λόγω του τραυματισμού του Παππά χάσαμε ένα ριμπάουντ και δεχθήκαμε ένα κρίσιμο σουτ. Αν δεν έχεις καλή τύχη συνήθως χάνεις τα ματς. Αυτό συνέβη σήμερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags