Facebook Pixel Sportdog.gr | Καθησυχαστικός για την υγεία του ο Πάσπαλι
| 2018-01-02 23:05:00

Καθησυχαστικός για την υγεία του ο Πάσπαλι

Sportdog Team
Καθησυχαστικός για την υγεία του ο Πάσπαλι

Τι είπε ο παλαίμαχος άσος για την περιπέτεια του.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι μίλησε στην ιστοσελίδα «sputniknews.com» για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. 

Αναλυτικά:

«Εντάξει, τώρα είμαι καλά. Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο πριν από 1 μήνα περίπου. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία και πιστεύω πως είμαι πολύ καλύτερα τώρα, κρίνοντας και από τον τρόπο που μιλάω, η οποία δεν ήταν τόσο καθαρή πριν. Δεν λέω ότι είμαι εντελώς καλά, αλλά σίγουρα είμαι πολύ καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι όλα τελείωσαν και θα έλεγα ότι ήμουν τυχερός. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν τυχαία και πλέον ανησυχώ για τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου.

Ερωτηθείς για το αν τον έσωσε ο Βλάντε Ντίβατς είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς μετέδωσαν τα Μέσα. Ήμουν μαζί με τον Ντίβατς για 10-12 μέρες και μετά πήγα σε έναν άλλο καλό φίλο και συνέχισα το ταξίδι μου. Συνέβη αυτό που συνέβη και θα έλεγα πως το ταξίδι εξελίχθηκε σε τραγωδία«.

Κλείνοντας, έδωσε την δική του ευχή για το νέο έτος, ελπίζοντας σε... αλλαγές: Ειλικρινά, αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία και πολύ λιγότερα προβλήματα για πράγματα της καθημερινότητας για κάθε άνθρωποι. Να είναι τα πράγματα για όλους καλύτερα από πέρυσι. Δεν θα ήθελα να ακουστώ σαν ιερέας. Επί 30 χρόνια ελπίζουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνονται καλύτερα. Είναι ανόητο όταν ένα άτομο κάνει τα ίδια πράγματα για 30 χρόνια. Ελπίζω να είναι διαφορετικά, λίγο καλύτερα τα πράγματα φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags