Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Αταμάν αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε αποχώρηση παίκτη από την Εφές!
| 2018-01-05 00:17:00

Ο Αταμάν αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε αποχώρηση παίκτη από την Εφές!

Sportdog Team
Ο Αταμάν αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε αποχώρηση παίκτη από την Εφές!

Ποιος έπαιξε για τελευταία φορά με τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ;

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί έξω από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ έκανε γνωστό πως ο Τζος Άνταμς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας τους.

Ο Τούρκος προπονητής ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν σίγουρα δύσκολο για εμάς να παίξουμε χωρίς τον βασικό μας επιθετικό παίκτη που αποτελεί "κλειδί" στην επίθεση. Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα κάναμε 4-5 λάθη που έδωσαν στον Παναθηναϊκό εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό με μία μόνο πάσα, στον αιφνιδιασμό. Χάναμε με έντεκα πόντους στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ίδια διαφορά. Στο υπόλοιπο παιχνίδι κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και στη ρακέτα, σκοράραμε περισσότερο μέσα στη ρακέτα, αλλά σούταραν πολύ καλά από μακριά με τέσσερα τρίποντα από τον Καλάθη, τέσσερα από τον Παππά και συνολικά τα 14/26 είναι πολύ καλό ποσοστό. Έπαιξαν εξαιρετικά από μακριά, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά κάναμε ξανά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του ΜακΚόλουμ: «Έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο. Νομίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος. Δοκιμάσαμε το πρωί να προπονηθεί, αλλά δεν υπήρχε λόγος ρίσκου».

Για το αν έχει τελειώσει η Euroleague με αυτόν τον απολογισμό έως τώρα: «Όχι, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ένα προς ένα. Δυστυχώς ανέλαβε την ομάδα πριν τρία παιχνίδια και η ομάδα ήταν τελευταία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για τους Τζος Άνταμς και Ρίκι Λίντο: «Νομίζω πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι μαζί μας. Έχουμε έναν νέο πόιντ γκαρντ, τον Τόνι Ντάγκλας. Αύριο θα υπογράψουν σε άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags