Facebook Pixel Στη... φόρα τα χρέη!
| 2011-08-04 19:35:00

Στη... φόρα τα χρέη!

Στη... φόρα τα χρέη!

Στη δημοσιότητα τα... χρέη της «έβγαλε» η ΚΑΕ ΑΕΚ (σε μια θεωρητικά τουλάχιστον, πρωτοφανή και γενναία κίνηση) «προς αποκατάσταση της αλήθειας», όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, με αφορμή ψιθύρους των τελευταίων ημερών.
 

Σύμφωνα με όσα μας απεστάλησαν η εταιρία οφείλει το ποσό του 1.765.000 ευρώ, από τα οποία 1.470.000 ευρώ αφορούν στις διοικήσεις Δρόσου, Ερασιτεχνικής και Καραμανλή. O (ανενεργός) μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου -μαζί με τα πεπραγμένα της διοίκησης Γρανίτσα- οφείλει μόνο το ποσό των 295.000 ευρώ, ενώ δεν υπολογίζεται το ποσό του 1.215.000 ευρώ το οποίο έχει ρυθμιστεί και πληρώνεται από τον ίδιο.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ «κατέθεσε» αναλυτικά τα όσα οφείλει: Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φιλίππου οφείλει στους Νίκο Παπανικολάου, Ρίματς, Πελεκάνο, Παντελιάδη, Χάτζατζ, Τσιάρα, Πρίφτη, Σκουρτόπουλο και ταξιδιωτικά γραφεία. Οι υπόλοιπες διοικήσεις στους Φλεβαράκη, Χατζή, Δημήτρη Παπανικολάου, Νίκο Παπανικολάου, Δήμο Ντικούδη, Μάκη Νικολαίδη, Παπαντωνίου, Καλλινικίδη, Γκριν, Φράνσις, Σταμάτη, Γέρεμιτς καθώς επίσης και σε Εφορία, ΙΚΑ, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία...

Η ΚΑΕ ΑΕΚ «κατέθεσε» αναλυτικά λογαριασμό για τον κάθε πιστωτή ή προμηθευτή ξεχωριστά...

ΠΗΓΗ: basketblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags