Facebook Pixel Έκανε like στον Πρίντεζη ο Καλάθης (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2018-01-07 00:05:00

Αντίπαλοι εντός παρκέ, φίλοι εκτός – Ποιος «πράσινος» άσος έκανε like στον Πρίντεζη; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αντίπαλοι εντός παρκέ, φίλοι εκτός – Ποιος «πράσινος» άσος έκανε like στον Πρίντεζη; (ΦΩΤΟ)

Δεν τους αγγίζουν οι οπαδικές αντιπαλότητες…

Το έχουμε ξαναπεί και θα συνεχίσουμε να το λέμε επειδή είναι η αλήθεια.

Άσχετα από τις όποιες διαφορές και τα μίση διατηρούν μεταξύ τους οι οπαδοί, οι αθλητές των ομάδων σκέφτονται διαφορετικά και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα εκτός παρκέ.

Οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αποτελούν ένα ξεκάθαρο παράδειγμα που αποδεικνύει τον παραπάνω ισχυρισμό, αφού φανερώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι τα πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους. Άλλωστε, οι κορυφαίου Έλληνες των δυο ομάδων είναι συμπαίκτες στην εθνική Ελλάδας και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα παικτών που είναι φίλοι εκτός γηπέδου παρά την αντιπαλότητα των ομάδων τους είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νικ Καλάθης. Μάλιστα, ο άσος του Παναθηναϊκού απέδειξε ακόμα μια φορά ότι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν αγγίζονται από τις οπαδικές διαφορές κάνοντας like σε φωτογραφία που ανέβασε ο άσος του Ολυμπιακού πριν από μερικές ώρες στο Instagram.

Πρόκειται για μια μικρή μα τόσο συμβολική κίνηση, η οποία δείχνει πολλά και φυσικά αξίζει ένα «μπράβο» στους παίκτες που αντιτίθενται στο εχθρικό κλίμα που δημιουργούν κάποια «άρρωστα» μυαλά!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags