Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικό μήνυμα του ατζέντη του Σχορτσανίτη - «Άφησέ τους να αναρωτιούνται πόσα κιλά είσαι...»
| 2018-01-07 08:22:00

Συγκλονιστικό μήνυμα του ατζέντη του Σχορτσανίτη - «Άφησέ τους να αναρωτιούνται πόσα κιλά είσαι...»

Sportdog Team
Συγκλονιστικό μήνυμα του ατζέντη του Σχορτσανίτη - «Άφησέ τους να αναρωτιούνται πόσα κιλά είσαι...»

Τι έγραψε για την επιστροφή του Έλληνα άσου στα παρκέ.

Ο μάνατζερ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Πάνος Καπάζογλου, ανατρίχιασε που είδε τον «Big Sofo» και πάλι να αγωνίζεται στέλνοντας μήνυμα για την τεράστια καλοσύνη του Έλληνα σέντερ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επέστρεψε στα παρκέ της Basket League, κάνοντας ντεμπούτο με τα Τρίκαλα στο ματς απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο κόσμος αποθέωσε τον «Big Sofo» και τον εμψύχωσε για την συνέχεια.

Μετά την συμμετοχή του στο αγώνα ο μάνατζερ του Σχορτσανίτη, Πάνος Καπάζογλου, με ανάρτησή του στο Facebook δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και έστειλε μήνυμα προς όλους για την μεγάλη ψυχή του «Big Sofo».

«Νιώθω την ίδια ανατριχίλα όπως τον Μάρτιο του 2001 που σε είδα ξαφνικά να πηδάς στο τζάμπολ στο Ιβανώφειο κόντρα στον Πανιώνιο. 17 χρόνια μαζί σε χαρές και λύπες. Μαζί μέχρι το τέλος. Και άφησε τους να αναρωτιούνται πόσα κιλά είσαι. Δεν ξέρουν ούτε θα μάθουν ποτέ πόσα κιλά καλοσύνη κουβαλάει η ψυχή σου», ήταν το μήνυμά του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags