Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι άλλη ομάδα ψάχνει προπονητή στην Α1...
Μπάσκετ
| 2018-01-09 09:36:00

Κι άλλη ομάδα ψάχνει προπονητή στην Α1...

Sportdog Team
Κι άλλη ομάδα ψάχνει προπονητή στην Α1...

Νέα παραίτηση-βόμβα!

O Πανιώνιος κατάφερε να... σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, την 9η αγωνιστική. Έκτοτε, η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνώρισε δύο ήττες, από Ολυμπιακό (στο ΣΕΦ) και Άρη (εντός έδρας), με το ρεκόρ της να φτάνει στο 1-10, μετά το πέρας 11 αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στην ουρά της βαθμολογίας και τα ξημερώματα της Τρίτης (09/01) ο Βαγγέλης Ζιάγκος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο Δ.Σ της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για τις ήττες της ομάδας, θέτοντας για μία ακόμα φορά θέμα προπονητή στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε πως ο «Ιστορικός» άρχισε τη σεζόν με τον Γιώργο Καλαφατάκη στην άκρη του πάγκου του, ωστόσο από τα μέσα Οκτώβρη ο Ζιάγκος τον διαδέχτηκε. Έτσι, οι άνθρωποι του Πανιωνίου αναμένεται να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του 41χρονου προπονητή, με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση και να διατηρήσει την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έκανε αποτίμηση της πορείας της ομάδας μπάσκετ, παρουσία του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος και υπέβαλλε την παραίτηση του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί για την απουσία θετικών αποτελεσμάτων. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags