Facebook Pixel Sportdog.gr | Xαμός στην ομάδα του Μπαρτζώκα - «Γιατί είμαστε τόσο σκ...;»! (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2018-01-10 07:29:00

Xαμός στην ομάδα του Μπαρτζώκα - «Γιατί είμαστε τόσο σκ...;»! (BINTEO)

Sportdog Team
Xαμός στην ομάδα του Μπαρτζώκα - «Γιατί είμαστε τόσο σκ...;»! (BINTEO)

Τρελές ατάκες στα αποδυτήρια!

H Xίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε πτωτική πορεία με αποκορύφωμα την ήττα-σοκ από την αδύναμη Καλέβ της Εσθονίας, στη VTB.

Έτσι η διοίκηση της ομάδας τιμώρησε άπαντες με πρόστιμο 50% του μηνιαίου μισθού από τους παίκτες και τους προπονητές, μέχρι τους οδηγούς και το προσωπικό καθαρισμού!

Τα νέα στους παίκτες μετέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστακόβ, με την Κίμκι να ανεβάζει μάλιστα το βίντεο με τα όσα είπε o GM της Κίμκι.

«Είχα μια μακρά συνομιλία με τον πρόεδρο και τον χορηγό μας. Μου είπαν ενώ έχουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του κλαμπ, γιατί χάνουμε έτσι; Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και πρωταθλητή Ευρωλίγκας, τον Γιώργο (Μπαρτζώκα). Έχουμε τον Αλεξέι (Σβεντ), τον πιο αποτελεσματικό παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή...», είπε αρχικά ο Αστακόβ αναφέροντας έναν-έναν τους παίκτες από το ρόστερ.

Στη συνέχεια ο τζένεραλ μάνατζερ της ρωσικής ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είμαστε τόσο σκ...; Σκέφτηκα ότι όλα λειτουργούν άψογα, από τους μισθούς μέχρι τα ξενοδοχεία στα οποία μένει η ομάδα, τα οποία είναι από τα καλύτερα... Είναι όλα τέλεια. Θέλω να καταλάβω τι συμβαίνει; Ο χορηγός με ρωτάει γιατί να ξοδεύω δεκάδες εκατομμύρια, αν μπορώ να κόψω 10 φορές το μπάτζετ και να είμαστε στην ίδια θέση; Χάσαμε από παίκτες που ο μέγιστος μισθός του φτάνει τις 5χιλιάδες τον μήνα.

Μπορώ να πω διάφορες δικαιολογίες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε νικητές όλοι εδώ γι΄ αυτό και σας έχω συγκεντρώσει προκειμένου να κερδίσουμε. Ποτέ δεν λύγισα κάτω από την πίεση. Αν κάποιος δεν θέλει, είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να έρθει στο γραφείο μου να μου το πει. Να μου πει ότι δεν του αρέσει η ομάδα, η χώρα ή οτιδήποτε άλλο και θα το καταλάβω.

Από εκεί και πέρα η ομάδα αποφάσισε για όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση, το προσωπικό, τους λογιστές, τους οδηγούς, τις κυρίες του καθαρισμού να τιμωρηθούν με πρόστιμο 50% του μηνιαίου μισθούς τους. Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags