Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί απάντησε ο Γκιστ στο δίλημμα «Διαμαντίδης ή Καλάθης»;
Μπάσκετ
| 2018-01-11 23:57:00

Τί απάντησε ο Γκιστ στο δίλημμα «Διαμαντίδης ή Καλάθης»;

Sportdog Team
Τί απάντησε ο Γκιστ στο δίλημμα «Διαμαντίδης ή Καλάθης»;

Είναι ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσει!

Ένα πολύ δύσκολο ερώτημα τέθηκε στον Τζέιμς Γκιστ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αμερικανός κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν έχει καλύτερη συνεργασία με τον Νικ Καλάθη ή στο παρελθόν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Φυσικά, ο Γκιστ απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση τονίζοντας ότι αμφότεροι είναι καταπληκτικοί πασέρ και σπιυδαίοι παίκτες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και είναι λογικό να βάλει σουτ. Εμείς ήμασταν κάπως άστοχοι κι έτσι έπρεπε να επιστρατεύσουμε την άμυνά μας. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας. Δεν θα βάζουμε σε όλα τα ματς τα σουτ και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να πάρουμε τις νίκες. Κάποιες μέρες τα σουτ μπαίνουν και κάποιες όχι».

Για τη σύνδεση που είχε εντός παρκέ με τον Δημήτρη Διαμαντίδη κι αυτή που έχει τώρα με τον Νικ Καλάθη: «Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι καλύτερος στο κομμάτι της πάσας. Ήρθα στον Παναθηναϊκό, στα τελευταία χρόνια του Δημήτρη. Είχαν προηγηθεί χρόνια με τεράστιες διακρίσεις για τον ίδιο. Τώρα ο Καλάθης είναι στα καλύτερά του. Ο Διαμαντίδης ήταν ένας θρύλος, γι' αυτό και η μπλούζα του είναι στην οροφή του γηπέδου». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags