Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιες ατάκες Καλάθη για τον κόσμο και τους συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2018-01-12 18:38:00

Τεράστιες ατάκες Καλάθη για τον κόσμο και τους συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιες ατάκες Καλάθη για τον κόσμο και τους συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ποιο λόγο τους αποθέωσε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού;

Ο Νικ Καλάθης έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας 17 πόντους και μοιράζοντας 12 ασίστ, όμως ο διεθνής γκαρντ δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του απόδοση, αλλά στον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες του.

Ο Καλάθης μίλησε στην κάμερα του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram και τόνισε ότι το Τριφύλλι έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι δύσκολο γι’ αυτόν να βγάζει πολλές ασίστ όταν οι συμπαίκτες του σκοράρουν!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είναι ωραίος το συναίσθημα. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι, το έχω πει πολλές φορές ότι είναι οι καλύτεροι παγκοσμίως, μας δίνουν ενέργεια και είναι πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει. Είναι απίστευτη ευκαιρία να παίζουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα»

«Είναι εύκολο όταν οι συμπαίκτες σου σκοράρουν. Είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους, εύκολο να τους βρεις στο transition ή στα συστήματα. Όσο βάζουν τα καλάθια, θα έχω ασίστ».

Όσο για τη συνέχεια των νταμπλούχων Ελλάδας σε Basket League και Ευρωλίγκα, υποστήριξε: «Πρώτα αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μας κέρδισαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οπότε θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Μετά έρχεται μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες με αντιπάλους τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΑ. Μετά έχουμε τη Ζαλγκίρις και το Λαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για κάθε αναμέτρηση».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags