Facebook Pixel Sportdog.gr | Στέλνουν στον ΠΑΟ τον παικταρά που θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ - Eπιβεβαίωση για τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου!
| 2018-01-13 13:31:00

Στέλνουν στον ΠΑΟ τον παικταρά που θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ - Eπιβεβαίωση για τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου!

Sportdog Team
Στέλνουν στον ΠΑΟ τον παικταρά που θα «ρίξει» το ΟΑΚΑ - Eπιβεβαίωση για τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου!

Αλλάζει επίπεδο ο Εξάστερος με αυτή την προσθήκη.

Το ρεπορτάζ που διαβάσατε από το μεσημέρι της Παρασκευής στο sportdog.gr δημοσιεύει σήμερα η Mundo Deportivo, που θέλει τον Τζέιμς να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Τριφύλλι!

"Αναφέραμε την πιθανότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά ο παίκτης δεν φαίνεται θετικός σε αυτή τη περίπτωση. Προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός και θέλει να δει ξανά τον εαυτό του στα «πράσινα». Οι νταμπλούχοι δεν είναι αρνητικοί στην επιστροφή του 27χρονου άσου, μόνο που θα πρέπει να βρεθεί και άκρη στο οικονομικό.

Ηδη ο Παναθηναϊκός έχει υψηλό μπάτζετ και δεν μπορεί να κάνει κι άλλες υπερβάσεις. Αν ο Μάικ Τζέιμς ικανοποιηθεί με αυτά που θα του προσφέρουν οι «πράσινοι», η μεταγραφή θα γίνει αμέσως, αφού και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είναι αντίθετος σε αυτό", γράφαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, που σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει η Mundo Deportivo!

Μετά την αποδέσμευσή του από τους Φίνιξ Σανς το καταλανικό έντυπο με σημερινό του δημοσίευμα βάζει πλέον σε θέση... φαβορί τον Παναθηναϊκό Superfoods για την απόκτηση του Αμερικανού άσου.

Μια προσθήκη που αν ολοκληρωθεί, μπορεί να απογειώσει την ομάδα του Πασκουάλ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags