Facebook Pixel «Βράζει» ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά τον διασυρμό από την Μπασκόνια - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-01-13 15:01:00

«Βράζει» ο κόσμος του Ολυμπιακού - Σε ποιους «την έπεσαν», τι έγινε με Σπανούλη - Όλα στον αέρα!

Sportdog Team
«Βράζει» ο κόσμος του Ολυμπιακού - Σε ποιους «την έπεσαν», τι έγινε με Σπανούλη - Όλα στον αέρα!

Ο διασυρμός από την Μπασκόνια φέρνει εξελίξεις; 

Ο Ολυμπιακός είναι στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά το 86-54 από την Μπασκόνια κάθε άλλο παρά απαρατήρητο έχει περάσει από τον κόσμο της ομάδας. Τα σχόλια των φιλάθλων δίνουν και παίρνουν. Στο στόχαστρό τους είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Στον προπονητή του Ολυμπιακού πιστώνουν ορισμένες κατ' αυτούς κακές επιλογές παικτών και βέβαια το γεγονός ηττών, όπως η χθεσινή, εκείνες από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, και οι δύο από τον Παναθηναϊκό.

Στον Ρόμπερτς, που μόνο με την Αρμάνι και τη Φενέρ έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια, δεν βλέπουν τον άνθρωπο που θα δώσει το κάτι παραπάνω. Μάλιστα, στις αναφορές τους κάνουν λόγο για απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός τόσο μεγάλη ήττα δεν έχει υποστεί φέτος, όπως με την Μπασκόνια. Αλλά έχει περάσει ανάλογη αντάρα, την οποία και ξεπέρασε. Ηταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (για την Ευρωλίγκα). «Καπάκι» οι Πειραιώτες πήγαν και νίκησαν τη Φενέρ στην Πόλη και όλα ξεχάστηκαν.
 
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια αλλαγή στους «ερυθρόλευκους», αφού η εικόνα που δείχνει σε αρκετά ματς δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών. Και η κατάσταση έχει γίνει έτσι, όπως έχει γίνει, μετά την επιστροφή του Σπανούλη στο παρκέ. Και πριν από τον Σπανούλη υπήρχαν κακές εμφανίσεις, αλλά με την επιστροφή του «ερυθρόλευκου» σούπερ σταρ η κατάσταση κάθε άλλο παρά βελτιώθηκε. Μιλάμε για την εικόνα και όχι για τα αποτελέσματα.

Το σίγουρο είναι ότι στο παιχνίδι με την Μπασκόνια ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του, αφού σε όποια κατάσταση και να είναι, δεν μπορεί να χάσει από τους Βάσκους με 32 πόντους.

Μέσα στη... διαβολοβδομάδα, που έρχεται, με Μακάμπι και Χίμκι, έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τα πράγματα. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, από κει και πέρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags