Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Sold-out το Σουηδία-Τουρκία... 40 μέρες πριν!
| 2018-01-18 17:30:00

Απίστευτο! Sold-out το Σουηδία-Τουρκία... 40 μέρες πριν!

Sportdog Team
Απίστευτο! Sold-out το Σουηδία-Τουρκία... 40 μέρες πριν!

Πρωτοφανές αυτό που συνέβη πριν την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019!

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Σουηδών για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Τουρκία, στο πλαίσιο του δεύτερου «παραθύρου» των προκριματικών της FIBA το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι... εξαφανίστηκαν από τώρα τα 7.506 εισιτήρια για το παιχνίδι, το οοίο θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου!

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «καρδιά» των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας, για τους οποίους το ενδιαφέρον των Σουηδών είναι επίσης τεράστιο, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ματς Κάρλσον: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες εν μέσω Χειμερινών  Ολυμπιακών Αγώνων που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη Σουηδία και όλες τις βόρειες χώρες. Παρόλα αυτά έχουμε εθνική τηλεοπτική κάλυψη και μεγάλο κοινό. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των διοργανώσεων των Εθνικών Ομάδων μας δίνει μία μοναδική δυνατότητα να προβάλουμε το μπάσκετ». 

Μάλιστα, οι Σουηδοί δεν πτοήθηκαν από το γεγονός πως η ομάδας τους είχε ηττηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών με αποτέλεσμα να μειωθούν οι πιθανότητες καλού «πλασαρίσμος» στον όμιλο.

Κίνηση-«ματ», αποδείχθηκε από πλευράς μάρκετινγκ, η απόφαση των Σουηδών να βγάλουν τα εισιτήρια του αγώνα σε κυκλοφορίαπερίπου ενάμιση μήνα πριν την ημέρα του ματς. 

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα δημιουργήθηκε το επίσημο κλαμπ φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ υπό την ονομασία «Moose Nation», που ακολουθούν τις Εθνικές ομάδες Αντρών και Γυναικών, ακόμα και στα κοντινά, αλλά εκτός χώρας, διεθνή παιχνίδια τους. Οπως για παράδειγμα έγινε με την Εθνική Γυναικών, και τον αγώνα της κόντρα στη Φινλανδία όταν 300 φίλαθλοι πήραν το καράβι για να μετακινηθούν στη σκανδιναβική χώρα, κάτι που έμαθαν οι φίλοι των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και το γήπεδο να καταγράψει ρεκόρ προσέλευσης για γυνακείο αγώνα μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags