Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Ρίβερς για το F4 που θα συζητηθεί
| 2018-01-18 18:39:00

Η ατάκα Ρίβερς για το F4 που θα συζητηθεί

Sportdog Team
Η ατάκα Ρίβερς για το F4 που θα συζητηθεί

Τι είπε για την ήττα από τη Φενέρ, το ματς με την ΤΣΣΚΑ και το... Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα του και να κάμψει και την αντίσταση της ισχυρής ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπροστά στο κοινό του. Αυτό τόνισε ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν θέλει να μιλάει ακόμα για Final Four.

“Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας”, δήλωσε αρχικό ο Ρίβερς.

Για το αήττητο του ΟΑΚΑ και για το αν θα συνεχίσει να υφίσταται: “Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε”.

Για το αν η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί πρόβα ενόψει final_4: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags