Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κράξιμο» για Άρη: «Είναι ομάδα της Football League - Δεν μπορεί έτσι στην Superleague...»
| 2018-01-18 19:58:00

«Κράξιμο» για Άρη: «Είναι ομάδα της Football League - Δεν μπορεί έτσι στην Superleague...»

Sportdog Team
«Κράξιμο» για Άρη: «Είναι ομάδα της Football League - Δεν μπορεί έτσι στην Superleague...»

Ατάκες που θα συζητηθούν!

Ο Γιώργος Χατζάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για τον θάνατο του Τάκη Λουκανίδη, για την ομάδα του Άρη, αλλά και για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Για την ανάρτησή του για τον Τάκη Λουκανίδη: Ο Τάκης ήταν ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχα την τύχη να τον δω να αγωνίζεται στον Άρη. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Μπορεί να υπήρχαν πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά ο Τάκης ήταν ο μοναδικός που έπαιζε σε όλες τις θέσεις. Επίσης όταν ήμουν εγώ στον Άρη, ήταν από τους ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά. Ήταν λάθος από την πλευρά του Άρη που δεν έστειλε μία φανέλα στην κηδεία του.

Για τη μεταφορά στην νέα γενιά της παρακαταθήκης των σπουδαίων αθλητών: Δυστυχώς τώρα λείπουν οι αξίες. Είμαστε ένας λαός που ξεχνάει την ιστορία του. Εμείς θα πρέπει να συστήσουμε στους καινούριους αυτούς τους μεγάλους αθλητές, ώστε να μπορέσουν να τους τιμήσουν.

Για το αν θα μπορούσαν οι αθλητές του τότε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σήμερα: Φυσικά και θα μπορούσαν. Τα παιδιά αυτά ήταν χαρισματικά. Τότε δεν γίνονταν τόσο επαγγελματικές προπονήσεις, ούτε υπήρχε η τεχνολογία που απολαμβάνουν τώρα οι ποδοσφαιριστές. Λείπουν εκείνοι οι αθλητές από το σημερινό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν τώρα είναι «βιομηχανοποιημένοι». Έπαψαν οι μεγάλες σχολές του ποδοσφαίρου να βγάζουν νέα ταλέντα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα κυρίως στους υπολογιστές τους. Θα πρέπει να «αναγεννηθούν» οι αλάνες.

Για το ποια είναι η εικόνα του για τον φετινό Άρη: Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι μια κλασσική ομάδα Β’ Εθνικής. Πέρυσι ο Άρης ήταν περισσότερο ομάδα της «λεζάντας». Το μόνο πρόβλημα του Άρη είναι ότι δεν έχει φτιάξει έναν κορμό που να μπορέσει να ανταπεξέλθει του χρόνου στη Super League, με τις απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα. Θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα.

Για την επιστροφή του κόσμου του Άρη στο γήπεδο: Ο Άρης έχει πολύ κόσμο. Η ομάδα θα πρέπει να πείσει τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο. Όταν ο κόσμος δει πως υπάρχει κίνητρο, θα πεισθεί και θα επιστρέψει στο γήπεδο.

 Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Football League: Πιστεύω πως τα δύο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας είναι τραγικά. Ειδικά στη Football League δεν υπάρχουν έσοδα και όλοι οι παίκτες προσπαθούν να επιβιώσουν λες και είναι στο «Survivor». Μόνο λίγες ομάδες έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρούνται.

Για το αν η δυσκολία επιβίωσης των ομάδων τις ωθεί στα να στήνουν παιχνίδια: Οτιδήποτε γίνεται έχει και το πονηρό του μέρος. Είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όντως έχουν γίνει πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται και λόγια που δεν γίνονται. Το ίδιο γίνεται και στο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων. Φανταστείτε να μην είχε ο ΠΑΟΚ αυτή την οικονομική ευμάρεια. Όταν τα χρήματα ήταν πολλά δεν έγιναν οι απαραίτητες επενδύσεις. Είναι και αυτός ένας λόγος που είμαστε τελευταία στα εισιτήρια. Αυτό δείχνει την κατάντια μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags