Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Γιαννακόπουλου για την διαιτησία: «Αδικούν συνεχώς τον ΠΑΟ, περιμένω την τιμωρία τους…»
| 2018-01-18 20:31:00

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για την διαιτησία: «Αδικούν συνεχώς τον ΠΑΟ, περιμένω την τιμωρία τους…»

Sportdog Team
«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για την διαιτησία: «Αδικούν συνεχώς τον ΠΑΟ, περιμένω την τιμωρία τους…»

Δήλωση για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Φενέρ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω δήλωσής του σχολίασε την διαιτησία της Euroleague και εξέφρασε την άποψή του, πως τα λάθη γίνονται συνεχώς εναντίον του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τόνισε πως η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να τιμωρήσει παραδειγματικά του υπαίτιους, αναφερόμενος προφανώς και στο χθεσινό παιχνίδι με την Φενέρ στην Πόλη, όπου οι Πράσινοι ηττήθηκαν 67-62.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το μπάσκετ, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί τελευταία χρόνια, είναι ένα άθλημα που δυστυχώς πλέον βασίζεται όλο και περισσότερο στο λεγόμενο physical game.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφεύγουν φάσεις από τους διαιτητές. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Είμαι βέβαιος ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής έχει υπάρξει προβληματισμός και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους γι' αυτά τα συνεχή κρούσματα αδικίας...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags