Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα αίτια της ήττας για τον Πασκουάλ και το... αιχμηρό σχόλιο για τους διαιτητές!
Μπάσκετ
| 2018-01-20 00:12:00

Τα αίτια της ήττας για τον Πασκουάλ και το... αιχμηρό σχόλιο για τους διαιτητές!

Sportdog Team
Τα αίτια της ήττας για τον Πασκουάλ και το... αιχμηρό σχόλιο για τους διαιτητές!

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟ στη συνέντευξη Τύπου.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους +10 στην γ' περίοδο εστίασε Τσάβι Πασκουάλ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές για αρκετά λεπτά όταν η ομάδα του είχε το μομέντουμ, αν και στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινήσει ότι δεν το έκανε για να εκφράσει παράπονα προς το μέρος τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, γιατί δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα", για να προσθέσει: "Νομίζω πως απόψε ουσιαστικά χάσαμε στο β' δεκάλεπτο, γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε καταστάσεις που ήταν εύκολες. Κάτω από το καλάθι, ελεύθερα σουτ δίχως πίεση. Γι αυτό δεν είχαμε προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο γ' δεκάλεπτο μόλις φτάσαμε στο +10, δεν ήμασταν τυχεροί. Το παιχνίδι σταμάτησε σε εκείνο το σημείο, είχαμε το μομέντουμ την ατμόσφαιρα. Οι διαιτητές σταμάτησαν όμως τον αγώνα για μια φάση του Σεμέν Αντόνοφ με τον Κρις Σίνγκλετον. Μετά από αυτό χάσαμε ένα εύκολο λέι απ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε ένα τρίποντο στον αιφνιδιασμό".

Για το πόσο ευμετάβλητη ήταν η κατάσταση στο παρκέ, σχολίασε πως "θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο τέλος, αλλά δύο μεγάλα σουτ από τους Νάντο Ντε Κολό και Σέρχιο Ροντρίγκεθ έκριναν το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ότι νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν. Παρά την ήττα, πρέπει να συνεχίσουμε", ενώ έσπευσε να διευκρινίσει πως με την αναφορά στο γεγονός πως σταμάτησε το παιχνίδι όταν ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε στο +10), δεν υπονοούσε κάτι για τους διαιτητές:

"Δεν εννοώ ότι έκαναν λάθος ή κάτι. Να αναφερθώ στην απόφασή τους. Αναφερόμουν στην ατυχία, πως σταμάτησε ο χρόνος ενώ είχαμε το μομέντουμ. Δεν διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές. Θα έλεγα πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια, με τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχαμε απλά πολλή τύχη".

Όσο για το τι μπορεί να έχει κερδίσει η ομάδα του μετά από δύο τόσο σκληρούς αγώνες με Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε: "Είναι θετικό ότι είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο λεπτό, την τελευταία φάση. Μπορούμε να χάσουμε ή να πάρουμε ένα "κλειστό" παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι είμαστε πάντα "εκεί" για να το διεκδικήσουμε. Ξέραμε από την αρχή ότι το πρόγραμμα θα ήταν δύσκολο για εμάς, στην εκκίνηση. Το περάσαμε με επιτυχία. Τώρα παίξαμε σε διπλή αγωνιστική με τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags