Facebook Pixel Sportdog.gr | ΜακΛίν: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω...»
| 2018-01-20 15:56:00

ΜακΛίν: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω...»

Sportdog Team
ΜακΛίν: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω...»

Η... απολογία του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού.

Την νίκη κόντρα στον Προμηθέα θέλει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κλείσει με θετικό πρόσημο μία δύσκολη εβδομάδα, όπως τόνισε ο Τζαμέλ ΜακΛίν. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr: 


Η διαδρομή δεν είναι εύκολη 

Καλησπέρα σας! 

Η εβδομάδα ξεκίνησε ιδανικά, αλλά δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά... Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, από το οποίο δυστυχώς αποχώρησα νωρίς λόγω προβλήματος στην μέση. Το θετικό, όμως, ήταν ότι η ομάδα συνέχισε να παίζει καλά, είχε πολύ καλή ενέργεια από τον κόσμο μας και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. 

 

Στην συνέχεια ταξιδέψαμε στην Ρωσία. Εγώ συνέχισα να κάνω θεραπείες και ήλπιζα πως θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Κίμκι. Δοκίμασα στην προθέρμανση, αλλά εξακολουθούσα να μην νιώθω πολύ καλά και θέλαμε να ρισκάρουμε περαιτέρω τραυματισμό. Για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκα. 

Ήταν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν κουρασμένη και δεν είχε ενέργεια να πιέσει στην άμυνα την Κίμκι. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη βραδιά. 

Με την επιστροφή μας στην Αθήνα συνέχισα τις θεραπείες για να μπορέσω να δώσω το 'παρών' στον εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα. Θα δούμε πως θα είμαι και στην προπόνηση, πως θα νιώθω και μακάρι να είμαι έτοιμος να ταξιδέψω με την ομάδα στην Πατρα. 

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το κλειδί όπως πάντα θεωρώ πως θα είναι η άμυνα. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αυτή την δύσκολη εβδομάδα και την επόμενη που ακολουθεί να έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν πνευματικά και σωματικά . 

Επιπλέον, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να ανακτήσουμε τον καλό μας εαυτό. Εκτός από σκληρή δουλειά χρειαζόμαστε και την στήριξη των φιλάθλων μας. Η διαδρομή δεν είναι εύκολη, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω... Το σίγουρο είναι πως θα ανακάμψουμε και θα γίνουμε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε όλοι μαζί και όλοι υγιείς να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags