Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο πρόεδρος ήθελε να πέσει από το αεροπλάνο όταν μάθαινε τι γινόταν με ΠΑΟ»
| 2018-01-23 18:33:00

«Ο πρόεδρος ήθελε να πέσει από το αεροπλάνο όταν μάθαινε τι γινόταν με ΠΑΟ»

Sportdog Team
«Ο πρόεδρος ήθελε να πέσει από το αεροπλάνο όταν μάθαινε τι γινόταν με ΠΑΟ»

Τρομερή ατάκα για το χθεσινό παιχνίδι του Λαυρίου με τον Παναθηναϊκό.

Μία ανάσα από το να πετύχει ένα… θαύμα έφτασε το Λαύριο στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας τελικά τιμητική ήττα με 120-118 μετά από 50’ παιχνιδιού και δύο παρατάσεις.

Ο αρχιτέκτονας του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα όσα απίθανα συνέβησαν στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου το απόγευμα της Δευτέρας, τον Μακένζι Μουρ για τον οποίο τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και Ευρωλίγκα αλλά και το ταβάνι της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα αποκάλυψε και το απίστευτο περιστατικό με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Ψαράκη ο οποίος βρισκόταν σε πτήση κατά τη διάρκεια του ματς και μετά και την ενημέρωση που είχε για την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις δύο παρατάσεις ήθελε να… πέσει από το αεροπλάνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο:
«Ήταν ένας ματς αξέχαστο, φτάσαμε κοντά να κάνουμε ένα τεράστιο διπλό. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά τον τελευταίο καιρό είναι να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στη θέση που είμαστε και να μην χαλαρώσουν. Ο πρόεδρος μας είχε κανονίσει εδώ και καιρό να μην δει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτό ήταν το παιχνίδι με τις λιγότερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν τον ενημέρωναν, ωστόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για τις παρατάσεις και τα όσα συνέβησαν ήθελε να πέσει από το αεροπλάνο που βρισκόταν».

Για την αγωνιστική εικόνα του Λαυρίου:
«Για να κοντράρεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι κουρασμένος από το ματς της Ευρωλίγκας και να κάνεις και εσύ το τέλειο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι πως δεν αγωνιστήκαμε σε ένα αργό στυλ που θα μας βόλευε».

Για τους ξένους της ομάδας:
«Είναι καλοί ξένοι, έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πετύχουν, Μεγλαης σημασία έχει και το πώς διαχειρίζονται οι Έλληνες τη φετινή σεζόν. Επίσης έχουμε νεαρά παιδιά που θα απασχολήσουν την Α1 τα επόμενα χρόνια και θα πετύχουν».

Για το αν η φετινή σεζόν βοηθά το μέλλον του συλλόγου:
«Πέρα της διοικητικής σταθερότητας που υπάρχει παίζει μεγάλο ρόλο και η πορεία της ομάδας αν δηλαδή ο παίκτης που θα έρθει στην ομάδα θα μπορεί να βρει όσα θέλει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Κολοσσός και αυτή ήταν και η ομάδα που ζηλεύαμε όταν ανεβήκαμε στην Α1».

Για τον Μακένζι Μουρ και τα εξαιρετικά λόγια που ακούγονται για χάρη του:
«Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει ακόμα καιο Ευρωλίγκα. Χρειάζεται την μπάλα αλλά και την αυτοπεποίθηση των προπονητών του. Θέλει έναν ηγετικό ρόλο και αυτό τον κάνει πιο ήρεμο. Χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Είναι 1,98 στο ύψος και μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη ακόμα και πλέιμέικερ. Από όσο ξέρω δεν μας τον έχει ζητήσει ακόμα κάποια ομάδα. Είναι τιμή για την ομάδα να ζητήσουν έναν παίκτη στα μέσα της περιόδου και να υπάρξει το ανάλογο οικονομικό κέρδος και η σχετική διαφήμιση».

Για το ποιο είναι το ταβάνι της φετινής σεζόν:
«Το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος. Εξ ορισμού είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη. Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ταβάνι είναι τα play offs και ότι καλύτερο έρθει στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags