Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον Μπάρλοου τα έριξε ο Σάκοτα – Τον ακύρωσε παίκτης του
| 2018-01-23 23:27:00

Στον Μπάρλοου τα έριξε ο Σάκοτα – Τον ακύρωσε παίκτης του

Sportdog Team
Στον Μπάρλοου τα έριξε ο Σάκοτα – Τον ακύρωσε παίκτης του

Φοβερές... αντιθέσεις μετά την ήττα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ - Στρασμπούρ:

«Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Ήταν όπως το ματς με την Μπάνβιτ. Δεν αντιδράσαμε όταν άρχισαν να βάζουν αυτά τα τρίποντα και δεν το πιστέψαμε. Η τελευταία επίθεση δεν είχε καλή οργάνωση και δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο Κέλσι δεν σούταρε. Δεν ξέρω αν θα έμπαινε, αλλά τουλάχιστον να είχαμε την ευκαιρία. Έχουμε προβλήματα απέναντι σε ομάδες που σουτάρουν πολύ και καλά. Χάσαμε τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι το παράπονό μου».

Για το αν φτάνουν 2 νίκες στην ΑΕΚ για την πρόκριση: «Δεν μιλάω για θεωρητικές πιθανότητες. Όταν ήρθα εδώ ήθελα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ήθελα να έχουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια. Όλοι παραπονιούνται ότι δεν έχουμε καλό σουτ, αλλά δεν υπάρχουν σουτέρ στην αγορά. Υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα».

Ο Ντελρόι Τζέιμς δεν τα έριξε στον συμπαίκτη του αλλά στη συνολική απόδοση της ομάδας του. «Kάναμε πολλά λάθη, παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε. Είναι σκληρό που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν φταίει που δεν σούταρε ο Κέλσι. Παλεύεις για να πάρεις καλή θέση για να σουτάρεις, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags