Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτές ατάκες για Λάσκαρη: «Νέος Παπαθανασάκης, δεν υπάρχει σωτηρία για τον Άρη»!
| 2018-01-24 14:36:00

Καυτές ατάκες για Λάσκαρη: «Νέος Παπαθανασάκης, δεν υπάρχει σωτηρία για τον Άρη»!

Sportdog Team
Καυτές ατάκες για Λάσκαρη: «Νέος Παπαθανασάκης, δεν υπάρχει σωτηρία για τον Άρη»!

Λάβρος πρώην παράγοντας των κίτρινων...

Ο Φάνης Ταρνατώρος μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Αναφερόμενος στις επαφές μελών της οικογένειας του Άρη με το ζεύγος Λάσκαρη για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ, υποστήριξε πως ο Άρης δεν έχει σωτηρία, ενώ παραλλήλισε τον Νίκο Λάσκαρη με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ο οποίος κατέστρεψε την ΠΑΕ Ηρακλής, οδηγώντας τους «κυανόλευκους» στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φτάσαμε στο σημείο που είχαμε προβλέψει. Ήταν οφθαλμοφανές να συμβεί και θέμα χρόνου. Εγώ με την εμπειρία μου τα είχα προβλέψει αυτά από τις αρχές καλοκαιριού. Μιλούσα, όμως, μόνο εγώ τα άκουγα. Όλος ο Άρης πέφτει σε μια παγίδα. Αυτός ο άνθρωπος έφτασε την ομάδα εδώ που την έφτασε. Κάθεται στην Αθήνα και τρέχουν άνθρωποι του Άρη και τους απαντά θα σκεφτώ σε ποιον θα δώσω την ΚΑΕ. Ο Λάσκαρης πρέπει να πιεστεί να πληρώσει».

Για το τι πρέπει να γίνει για τη σωτηρία του Άρη: «Ο Άρης δεν έχει σωτηρία αυτή τη στιγμή και το λέω σοβαρά. Θα βάλω την ψυχή και το σώμα μου να βοηθήσω, όμως, οι πιθανότητες για σωτηρία του Άρη είναι 10%. Οι αλήθειες πονούν. Δεν μπορώ να λέω παραμύθια. Υπάρχουν δύο τάσεις Αρειανών που θέλουν να αναλάβουν. Ακόμη κι αν ενωθούν οι δύο τάσεις είναι πολύ δύσκολο. Μακάρι να τα καταφέρουν, όμως, είναι πολύ δύσκολο. Όσο για τους λόγους που δεν ενώνονται; Ίσως είναι το ίδιον της φυλής και πολύ περισσότερο της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθούν. Μακάρι να ενωθούν. Όχι μόνο αυτές οι δύο τάσεις. Όλη η Θεσσαλονίκη που υποστηρίζει τον Άρη. Και πάλι είναι λίγες οι πιθανότητες».

Για τις διαβεβαιώσεις του ζεύγους Λάσκαρη πως σε 2-3 μήνες θα κλείσει η δικαστική εκκρεμότητα: «Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε. Ό,τι είπαν είναι όλα ψέμματα. Δεν το τήρησαν καμία φορά. Αν είναι έτσι, ας δώσουν το μάνατζμεντ μέχρι τέλους της σεζόν να διοικεί την ομάδα ένα έμπειρο δ.σ., που θα τους βοηθήσει να καθαρίσουν και το όνομά τους. Διότι είναι σίγουρο ότι θα μειώσουν τα έξοδα. Και όταν περάσουν οι 2-3 μήνες ας καθαρίσουν το όνομά τους. Όποιος πάρει τις μετοχές παίρνει και 4-5 εκατομμύρια χρέη που δημιούργησε αυτός. Είναι εξυπνάδα να πάρει κάποιος τις μετοχές;».

Για τη λύση της προσωρινής διοίκησης: «Είναι η μοναδική λύση. Και τα χρέη να βαραίνουν αυτόν, όχι τον κάθε αγνό Αρειανό που θα θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Να τον βγάλουμε από ένα πρόβλημα και να το φορτωθούμε εμείς;»

Για την πιθανότητα ο Λάσκαρης να αποδειχθεί νέος Παπαθανασάκης: «Κατά 90% έτσι θα αποδειχθεί, κατά τη γνώμη μου. Αλλά επειδή ισχυρίζονται ότι θα καθαρίσουν το όνομά τους και επειδή άλλη ελπίδα δεν έχουμε, ας γίνει αυτό. Με όποιον μίλησα στην Αθήνα, είτε πιθανό επενδυτή, είτε διαφημιστή, αυτό που βγαίνει είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κανείς στον Άρη, ούτε να διαφημιστεί αν δεν φτιάξει το όνομά του. Πάμε να πέσουμε σε λάκκο. Να μας δώσει τις μετοχές, που θέλει να σκεφτεί κιόλας υπό ποιες προϋποθέσεις. Αντί να μας παρακαλεί, τον παρακαλούμε και πάμε να τον βγάλουμε από το κάδρο των χρεών για να τα αναλάβει ο ΑΣ η ο όποιος αναλάβει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags