Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντησε για τα δημοσιεύματα ο Γιαννακόπουλος - Τι δήλωσε για τη σχέση του με τη Φενέρ
| 2018-01-25 15:37:00

Απάντησε για τα δημοσιεύματα ο Γιαννακόπουλος - Τι δήλωσε για τη σχέση του με τη Φενέρ

Sportdog Team
Απάντησε για τα δημοσιεύματα ο Γιαννακόπουλος - Τι δήλωσε για τη σχέση του με τη Φενέρ

Πήρε θέση ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Δήλωση για όσα έγραψαν τα τουρκικά Μέσα περί επικοινωνίας του με τον πρόεδρο της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την τουρκική ομάδα και πως τα δημοσιεύματα είναι αναληθή.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς «διασταύρωση» αναπαράχθηκε από περιορισμένα  Ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. 

Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ. 

Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα. 

Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω – προς αποφυγή του φαινομένου αυτού – τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags