Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικές ατάκες Καλάθη-Αντετοκούνμπο για τους «τρελούς» και… σύνθημα για Final Four! (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2018-01-25 18:06:00

Επικές ατάκες Καλάθη-Αντετοκούνμπο για τους «τρελούς» και… σύνθημα για Final Four! (BINTEO)

Sportdog Team
Επικές ατάκες Καλάθη-Αντετοκούνμπο για τους «τρελούς» και… σύνθημα για Final Four! (BINTEO)

Οι δηλώσεις των δυο άσων του ΠΑΟ πριν το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Ο Νικ Καλάθης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις.

Αμφότεροι οι δυο άσοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους φίλους της ομάδας, με τον «Nick» μάλιστα να τους χαρακτηρίζει «τρελούς», και να τονίζει για ακόμα μια φορά ότι στόχος του Τριφυλλιού είναι η παρουσία στο Final Four!

Αναλυτικά:

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ ανέφερε για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Προφανώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς, υπήρχαν σημεία που μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, όμως είναι καιρός να το ξεπεράσουμε, να πάρουμε άλλη μια νίκη εντός έδρας και να επιστρέψουμε στη σωστή πορεία» και συμπλήρωσε γι' αυτό που ακολουθεί με την Ζαλγκίρις (25/1, 21:15): «Είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό για τους άλλους στη διοργάνωση και για τους αντιπάλους μας, επειδή έχουν το ρεκόρ με εμάς. Είναι σημαντικό και για λόγους ψυχολογίας, θέλουμε να μπούμε στον δρόμο των νικών, να προχωρήσουμε και να παίξουμε σωστό μπάσκετ».

Για τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Μας δίνουν ενέργεια, μας δίνουν ρυθμό στους αγώνες. Είναι πολύ δύσκολο να περιμένουμε για να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε μπροστά στους "τρελούς". Είναι καλό».

Τέλος, σε ερώτηση για τους «πράσινους» στόχους στην Ευρωλίγκα, είπε: «Για εμάς στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή. Στο τέλος της σεζόν ελπίζω να είμαστε στη Σερβία και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό».

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για το αν η ήττα επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Δεν νομίζω, ήταν απλά ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις (25/1, 21:15) αλλά και τους «πράσινους» φιλάθλους, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Πρέπει να ανακάμψουμε, ερχόμαστε από δύο ήττες στην Euroleague. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Μας βοηθούν πάρα πολύ, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Στηρίζουν την προσπάθειά μας, μας δίνουν ώθηση σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε».

Τέλος, σε ερώτηση για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, είπε: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι το καλύτερο, για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την regular season και να μπούμε δυνατά στην post season».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags