Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ!
| 2018-01-26 00:26:00

Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ!

Με τους διαιτητές τα έβαλε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις για την ήττα της ομάδας του!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το συναρπαστικό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπερτόνισε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε, ωστόσο εξέφρασε την άποψή του ότι οι διαιτητές ήταν αυτοί που καθόρισαν το παιχνίδι εξαναγκάζοντας την Ζαλγκίρις σε ήττα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Πριν πω αυτό που θέλω αρχικά, θα ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί θα ακολουθήσει κάτι αρνητικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή. Είναι ωραία να έρχομαι πάλι εδώ. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Δεν προετοίμασα καλά την ομάδα μου για να παλέψει. Οι διαιτητές καθόρισαν το παιχνίδι. Μην μου κρατάτε κακία. Αγαπώ αυτό το σύλλογο, αλλά είμαι σε έναν σύλλογο που επίσης αγαπώ κι εκπροσωπώ τώρα».

Για το αν αναφερόταν στο φάουλ στο τέλος της κανονικής διάρκειας ή σε κάτι που έγιινε στην παράταση, απάντησε εκνευρισμένος: «Ποια φάση; Ποιά φάση από όλες; Αλήθεια κάνεις αυτή την ερώτηση;».

Τέλος, για το ότι έλειπε ο Γιανκούνας κι έπαιξε καλά ο Καβαλιάουσκας, σχολίασε: «Ο Καβαλιάουσκας έπαιξε υπέροχα, είχε το ρόλο του Γιανκούνας. Θέλω οι ψηλοί να είναι επιθετικοί και ο Καβαλιάουσκας έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Έπαιξε ακριβώς όπως ήθελα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags