Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχονται αλλαγές στον Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι; Τι είπε ο Τόμιτς!
| 2018-01-26 22:35:00

Έρχονται αλλαγές στον Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι; Τι είπε ο Τόμιτς!

Sportdog Team
Έρχονται αλλαγές στον Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι; Τι είπε ο Τόμιτς!

Νέα κρίση στο Λιμάνι μετά την ήττα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στάθηκε στην αμυντική εικόνα των Πειραιωτών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου είπε στην κάμερα της NOVA: «Υπάρχει προβληματισμός. Όταν χάνεις ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά. Έχουμε προβληματιστεί. Κάναμε πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο και δεχτήκαμε 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Αυτή τη στιγμή έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμασταν κακοί. Το παιχνίδι το χτίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτα. Περάσαμε μπροστά, αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι δεν θα λέγαμε τίποτα για το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία στους 7 πόντους να ξεφύγουμε, αλλά χάσαμε.

Αν μπούμε σε ανάλυση αν είναι κούραση ή κάτι άλλο δεν έχει νόημα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο  Βελιγράδι θες και κάτι παραπάνω. Στην Ευρωλίγκα θες το κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική η διοργάνωση.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Θα συζητήσουμε όταν θα γυρίσουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags