Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θα είχαν βγει κρεμάλες στον Άρη, αν δεν υπήρχε ο Γιαννάκης»!
| 2018-01-29 15:24:00

«Θα είχαν βγει κρεμάλες στον Άρη, αν δεν υπήρχε ο Γιαννάκης»!

Sportdog Team
«Θα είχαν βγει κρεμάλες στον Άρη, αν δεν υπήρχε ο Γιαννάκης»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη αλλά και για όσα συμβαίνουν τελευταία στους «κιτρινόμαυρους». Άνοιξε τον φάκελο παραμονή στην κατηγορία προβλέποντας πως όποια ομάδα θέλει να σωθεί, θα πρέπει να πετύχει οκτώ νίκες, ενώ σχολίασε και τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο coach του Κόροιβου Αμαλιάδας:

Για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη μετά την ήττα από τον Κόροιβο: «Ένα παιχνίδι που θα πάει στο σουτ, κάποιος θα είναι τυχερός και κάποιος άτυχος. Θέλει ηρεμία. Ο Άρης είναι μπουρδουκλωμένος. Η ομάδα είναι και φαίνεται επηρεασμένη από όσα συμβαίνουν στο οικονομικό και το διοικητικό κομμάτι. Έχει τεράστιο ειδικό βάρος ο Άρης και με αυτόν τον προπονητή, θα καταφέρει να τα φέρει βόλτα. Μην γίνουμε θύελλα και παρασύρουμε τους πάντες. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει και να κάνει την δουλειά του. Φανταστείτε να μην υπήρχε ο Γιαννάκης στον Άρη. Θα είχαν βγει… κρεμάλες. Τα τελευταία νέα με τις απαγορεύσεις μεταγραφών δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα από κανέναν. Αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα».

Για τη νίκη επί του Άρη και τη σωτηρία της ομάδας του: «Το θέλαμε και μεις πολύ, γιατί είμαστε πολύ στριμωγμένοι. Κάναμε αλλαγές στην ομάδα και μπερδευτήκαμε. Ευτυχώς κερδίσαμε τον Άρη και μπήκαμε σε ρότα σωτηρίας. Πιστεύω ότι με οκτώ νίκες, θα καταφέρουμε να σωθούμε. Δύσκολα θα χρειαστούν εννιά νίκες, εκτός αν γίνουν μαγικά από ορισμένες ομάδες».

Για το ότι όταν μία ομάδα θέλει να μην υποβιβαστεί τον καλεί να την αναλάβει:«Έχω βαφτιστεί κασκαντέρ. Όπου υπάρχει στεναχώρια και μαυρίλα εμφανίζεται… ο κανίβαλος ο Καλαμπάκος».

Για τις μεταγραφές-λαβράκια των μικρότερων ομάδων: «‘Όταν τα λεφτά είναι λίγα αρχίζεις να φαντάζεσαι και να ονειρεύεσαι τι παίκτη θες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τυχεροί στο κομμάτι των μεταγραφών, όταν ο καλύτερός μας ξένος παίρνει 2.500 ευρώ τον μήνα. Έχεις κάτι στο μυαλό σου, και εύχεσαι να σου βγει το παιχνίδι. Παίρνεις κάποιον ως rookie, για να έρθει στην Ευρώπη να βάλει πόντους. Πήραμε τον Χολ με σακατεμένο πόδι, έπαιρνε 1.800 δολάρια και μετά πήγε στην Τσεχία κι έπαιρνε 13.000 δολάρια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στο ίδιο έργο θεατές. Υπάρχουν δύο εκπλήξεις με το Λαύριο και τον Προμηθέα. Όλοι περιμέναμε την ΑΕΚ να γίνει τρίτη ταχύτητα, αλλά φαίνεται κι αυτή μπερ5δεμένη. Ευτυχώς ανοίγουμε την τηλεόραση και βλέπουμε Λαύριο και Προμηθέα και βλέπουμε κάτι να μας αρέσει».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Για την λογική και τα λεφτά που είχε και με νέο προπονητή είναι μία χαρά. Μην ξεχνάμε ότι με δύο διοργανώσεις μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης, διαλύονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags