Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Σπανούλης: Τι έκανε μετά τη λήξη του ματς - «Κουφάθηκε» όλο το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-29 21:15:00

Φοβερός Σπανούλης: Τι έκανε μετά τη λήξη του ματς - «Κουφάθηκε» όλο το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερός Σπανούλης: Τι έκανε μετά τη λήξη του ματς - «Κουφάθηκε» όλο το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία κίνηση από τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, καθώς έχασε στο ΟΑΚΑ με 68-61.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Τριφυλλιού ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος, Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε πριν λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Κένι Γκέμπριελ.

Πάντως, ο Λοτζέσκι είναι γνωστός για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, ο οποίος τον έχει βοηθήσει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την κίνηση του Βασίλη Σπανούλη στο φινάλε του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφυγε «σφαίρα» προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην άκρη του οποίου καθόταν ο τραυματίας Λοτζέσκι και τον αγκάλιασε, με την κάμερα της μετάδοσης μάλιστα να απαθανατίζει τη φοβερή στιγμή.

Σαφώς και πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση του «Kill Bill», ειδικά από τη στιγμή που έγινε μετά από ήττα σε ντέρμπι, ενώ αποδεικνύει το πόσο καλές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ του Βέλγου και των παλιών συμπαικτών του, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags