Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη «έκρηξη» Παπανικολάου - Δηλώσεις που θα συζητηθούν - Σε ποιους τα έχωσε;
Μπάσκετ
| 2018-01-29 22:02:00

Απίστευτη «έκρηξη» Παπανικολάου - Δηλώσεις που θα συζητηθούν - Σε ποιους τα έχωσε;

Sportdog Team
Απίστευτη «έκρηξη» Παπανικολάου - Δηλώσεις που θα συζητηθούν - Σε ποιους τα έχωσε;

«Παίζουν με τη νοημοσύνη μας…».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξέσπασε κατά της διαιτησίας στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Παπανικολάου κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του.

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε μια τεράστια προσπάθεια στο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε με νόημα ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο ελληνικό μπάσκετ που δεν τους αφήνουν να χαρούν το άθλημα που αγαπούν.

Ο Παπανικολάου είπε πως είναι κρίμα αυτός και οι συμπαίκτες του να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης, ειδικά από τη στιγμή που έχουν υπηρετήσει την Εθνική Ελλάδας, ενώ υποστήριξε ότι παίζουν με τη νοημοσύνη τους!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μία τρομερή προσπάθεια. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα. Είναι κρίμα να μη μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Κάναμε ένα τρομερό βήμα μπροστά, δώσαμε μία μάχη, δείξαμε το χαρακτήρα που έχουμε εδώ και χρόνια. Ήταν μία καλή αρχή, να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να δουλεύουμε γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

Κλείνοντας, απάντησε σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν προσηλωμένοι οι παίκτες: «Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε ένα προπονητικό σταφ και έναν προπονητή που προσπαθεί να μην ασχολείται με αυτά. Όταν όμως παίζεις με τη νοημοσύνη κάποιου, είναι άσχημο και δεν είναι στα όρια του αθλητισμού». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags