Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Πρίντεζη για Ολυμπιακό και... Σπανούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-30 16:20:00

Τρομερές ατάκες Πρίντεζη για Ολυμπιακό και... Σπανούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πρίντεζη για Ολυμπιακό και... Σπανούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον υπαρχηγό των Πειραιωτών.

Η Euroleague έκανε focus στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για τον σύλλογο και την ελπίδα του να βρίσκεται στο Final Four του Βελιγραδίου.

«Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω. Βρίσκομαι εδώ 15 χρόνια και τη θεωρώ οικογένειά μου. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει τις περισσότερες ώρες, τις περισσότερες μέρες της ζωής μου. Ελπίζω να βρεθούμε στο Βελιγράδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Πρίντεζης.

Αμέσως μετά, η Euroleague εστίασε στην εξαιρετική συνεργασία του Γιώργου Πρίντεζη με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει: «Ο Γιώργος δουλεύει πολύ και με βοηθά. Είναι ένας από τους καλύτερους finisher στην Euroleague. Τον βοηθάω και με βοηθά να έχω περισσότερο χώρο και να μπορέσω να τελειώσω τις φάσεις».

Στη συνέχεια, ο Πρίντεζης πρόσθεσε για τον Σπανούλη πως «είναι ο δεύτερος αδερφός μου. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και είναι απολαυστικό να παίζω μαζί του».

Ο λόγος πήγε και στον Κώστα Παπανικολάου, που ανέφερε: «Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Δεν είναι απλά οι τυπικοί επαγγελματίες, μπορείς να κάτσεις μαζί τους, να μιλήσεις...»

Τέλος, το αφιέρωμα της Euroleague για τον Γιώργο Πρίντεζη ολοκληρώνεται με τον έμπειρο άσο να εκφράζει την ελπίδα του να βρεθεί με τον Ολυμπιακό στο Final Four του Βελιγραδίου.

Δείτε εδώ το focus της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags