Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν βλέπει επιθετικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος!
Μπάσκετ
| 2018-01-31 17:50:00

Δεν βλέπει επιθετικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος!

Sportdog Team
Δεν βλέπει επιθετικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος!

Οι δηλώσεις του εν όψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Παρά τα γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει πολύ λίγους πόντους σε πολλά από τα τελευταία παιχνίδια, με πιο πρόσφατο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαφωνεί με την άποψη ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, στη συνέντευξη Τύπου του ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με ψυχή και καρδιά, ενώ γνωστοποίησε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, το θέλουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες και να ανακάμψουμε. Είναι σημαντικό και από βαθμολογικής σημασίας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Σήμερα θα προπονηθούμε σε λίγο, αλλά και αύριο το πρωί. Θα πούμε τις λεπτομέρειες για την τακτική. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε με καρδιά, θέληση, πάθος και ψυχή. Περιμένω και τον κόσμο στο γήπεδο, να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Για την Φενέρμπαχτσε: «Έχει πέντε σερί νίκες στην Euroleague. Έχει αποκτήσει ομοιογένεια, ξέρει πώς να παίξει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τους κινητήριους μοχλούς τους, να τους χαλάσουμε τη δημιουργία και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, για να παίξουμε στην επίθεση όπως θέλουμε. Καλή άμυνα να τους εγκλωβίσουμε και στην επίθεση να διαβάσουμε καλά και να τρέξουμε, για να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Ο Ιωάννης δεν έχει προπονηθεί ακόμα, πονάει και δεν τον υπολογίζω. Είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι έτοιμο το πόδι του για να κάνει ούτε καν προπόνηση». 

Για το αν τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ αποτελούν κριτήριο για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ: «Με τη Ρεάλ είναι πολύ μακρινό. Με τη Φενέρ είναι κομβικό το ματς. Κοιτάμε ένα ματς ξεχωριστά, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό: «Νομίζω ότι έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό. Διαφωνώ σε αυτό που λέτε. Με την Μακάμπι βάλαμε 90 πόντους, στην Πάτρα βάλαμε 90 πόντους. Όταν δεν παίζουμε καλά, δεν παίζουμε καλά ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Στον Ερυθρό Αστέρα βάλαμε 80 πόντους, αλλά χάσαμε το ματς. Από την επίθεση το χάσαμε;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags