Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη του Λεμπρόν για το μέλλον του και τους Γουόριορς!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-02-02 20:44:00

Αποκάλυψη του Λεμπρόν για το μέλλον του και τους Γουόριορς!

Sportdog Team
Αποκάλυψη του Λεμπρόν για το μέλλον του και τους Γουόριορς!

Θα γίνει η μεταγραφή-βόμβα στο NBA;

H φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες και κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αποκτήσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς το ερχόμενο καλοκαίρι έχει γίνει το Νο.1 θέμα συζήτησης στο NBA.

Πάντως, ο ίδιος ο "Βασιλιάς" θέλησε να... σβήσει τη φωτιά που έχει ανάψει τονίζοντας ότι η σχετική συζήτηση που γίνεται δεν έχει έχει βάση στην πραγματικότητα και πως ο ίδιος δεν ασχολείται με όσα ακούγονται, αλλά παραμένει συγκεντρωμένος στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Τζέιμς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το θέμα πρέπει να κοπεί. Η συζήτηση σχετικά με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχει έχει βάση. Όλες οι άλλες ιστορίες δεν έχουν βάση. Η προσοχή μου αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα και πώς θα την βοηθήσω να φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ και να παλέψουμε για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι για την ομάδα. Ρωτήστε με ότι θέλετε για αυτή την ομάδα, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν μην με ρωτήσετε για άλλη ομάδα. θα είναι άδικο απέναντι στους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τον κόσμο της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags