Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-φωτιά από Μπερτομέου για Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! Τι θα κάνει τώρα ο Δημήτρης;
Μπάσκετ
| 2018-02-08 11:46:00

Δήλωση-φωτιά από Μπερτομέου για Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! Τι θα κάνει τώρα ο Δημήτρης;

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά από Μπερτομέου για Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! Τι θα κάνει τώρα ο Δημήτρης;

Το λες και «κωλοτούμπα»...

 

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κόντρα που υπάρχει αυτό διάστημα με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι τα πράγματα δεν θα πάνε στα άκρα.

Έκανε λόγο για τους κανόνες που υπάρχουν στη διοργάνωση, χαρακτηριζόντας τους Πράσινους ως μια από τις πετυχημένες ομάδες στην Ευρρώπη που η διοργάνωση έχει ανάγκη

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την Euroleague. Εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν ανεχόμαστε την ασέβεια απέναντι σε φιλάθλους, προπονητές, παίκτες και παράγοντες. Αν μια ομάδα θέλει να παραμείνει εδώ, θα πρέπει να το κάνει σε ένα αθλητικά φιλικό περιβάλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει πολλά τρόπαια και επιτυχίες. 

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ελπίζω, ωστόσο, πως οι σχέσεις μας σύντομα θα δουν καλύτερες μέρες. Όμως, επαναλαμβάνω, πως κάθε πλευρά οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, ένας από τους οποίους είναι αυτός του αλληλοσεβασμού. Αν όχι, οι σύλλογοι αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην Euroleague».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags