Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του: «Εκεί θα πάει ο Παπαγιάννης…»!
| 2018-02-09 18:18:00

Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του: «Εκεί θα πάει ο Παπαγιάννης…»!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του: «Εκεί θα πάει ο Παπαγιάννης…»!

Τι είπε για τους Σακραμέντο και την επιστροφή στην Ευρώπη.

Σίγουρος για το μέλλον του Γιώργος Παπαγιάννη δήλωσε ο Μάριος Ολύμπιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς άσου μιλώντας με τον Τόλη Κοτζιά επέρριψε ευθύνες στους Κινγκς κατηγορώντας τους, ότι ουσιαστικά ποτέ δεν έδωσαν μια πραγματική ευκαιρία στον νεαρό σέντερ, ενώ έκανε γνωστό ότι υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες του ΝΒΑ αλλά και από την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Εγώ που ξέρω τι πρόκειται να γίνει και ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος είναι όλα καλά. Δεν ανησυχώ για το μέλλον του», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος δεν πήρε ποτέ καμία ευκαιρία από το Σακραμέντο. Μια ημέρα πήγαινε στην G League και μία στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο έναν παίκτη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Άλλαζε συνεχώς η έδρα και η φυσική κατάσταση. Είχε μεγάλα ταξίδια και παρόλα αυτά έκανε νταμπλ-νταμπλ».

Σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη ανέφερε:

«Ο Γιώργος έχει πολλές επιλογές μέχρι τώρα. Θα συναντήσω τον Γιώργο στις ΗΠΑ. Χρειάζεται ηρεμία. Δυστυχώς όταν γίνεσαι ντραφτ δεν επιλέγεις εσύ. Ήταν πολύ ανοργάνοτα τα πράγματα και αυτό κάτι αποδεικνύει ότι δεν πάει καλά στο Σακραμέντο. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολλές επιλογές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Θα πάρουμε απόφαση με βάσει το τι είναι καλύτερο για την καριέρα του Γιώργου. Εκεί που θα το θέλουν περισσότερο και θα έχουν ένα πλανο για τον Γιώργο θα πάει», κατέληξε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags