Facebook Pixel Sportdog.gr | Aυτός έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό - Ποιος «αναστήθηκε», ο αρνητικός Σπανούλης και η... μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2018-02-10 00:17:00

Aυτός έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό - Ποιος «αναστήθηκε», ο αρνητικός Σπανούλης και η... μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Aυτός έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό - Ποιος «αναστήθηκε», ο αρνητικός Σπανούλης και η... μεταγραφή!

Ο αντι-Σπανούλης και ο παίκτης που «έρχεται».

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε τις μεγάλες μέρες του παρελθόντος του, περνώντας νικηφόρα από τη Μαδρίτη και κάνοντας το πλέον σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι Πειραιώτες πλέον πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην πάνε στην οκτάδα με το σχετικό αβαντάζ. Εχουν πέντε βατά παιχνίδια στην έδρα τους και εκτός έδρας την Μάλαγα, όταν αυτή θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα 32 του χρόνια θυμήθηκε τον εξαιρετικό του εαυτό, με τους 21 πόντους που πέτυχε και τις μεγάλες αποφάσεις που είχε στην τελική ευθεία του ματς. Πολύ κοντά του σε απόδοση ήταν και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος, μετά από περίοδο ντεφορμαρίσματος, πατάει και πάλι πολύ καλά στα πόδια του. Εδρασε κυρίως ως πλέι-μέικερ και θύμισε τον παίκτη που ήταν πριν επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο τελευταίος έμεινε άποντος για δεύτερη φορά στη καριέρα του στην Ευρωλίγκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρνητικός και στο τέλος δεν έπαιξε, αφού χτύπησε στο χείλος του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, αλλά ούτε και κακός.

Ο Λούκα Ντόντσιτς από την άλλη πλευρά ήταν και πάλι μία ομάδα μόνος του, αλλά στο τέλος και δη στην τελευταία φάση μπλοκαρίστηκε από την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πει ότι δεν αλλάζει το ρόστερ και μάλλον έτσι θα πορευτεί η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα αλλάξει η μορφή, όταν θα επιστρέψει στο παρκέ από τον τραυματισμό του ο σημαντικός Κιμ Τιλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags